Tuulettimia erilaisiin käyttökohteisiin
Julkaistu: 2023-09-15

Tuulettimia erilaisiin käyttökohteisiin

Vaatimukset laitteille kasvavat jatkuvasti, mikä lisää myös laitteiden tuottamaa lämpökuormaa merkittävästi. Usein passiivinen jäähdytys ei ole tarpeeksi tehokasta, joten lisäksi tarvitaan esimerkiksi tuulettimia ja puhaltimia parantamaan ilmankiertoa laitteessa. Tämä auttaa varmistamaan paremman jäähdytyksen.

Tuoteuutiset

Meiltä löydät tuulettimet ja puhaltimet lähes kaikkiin käyttökohteisiin. Valikoima koostuu AC-, DC-, EC- ja ACDC-tuulettimista, joista jokaisella on omat vahvuutensa. Erityisesti eri kokoisten ratkaisujen yhteydessä eri teknologioiden edut korostuvat. Suuremmissa ratkaisuissa käytetään yleisesti AC-, EC- ja ACDC-tuulettimia, kun taas pienemmissä ratkaisuissa DC-tuulettimien edut tulevat esiin.

Sanyo Denki on yksi maailman suurimmista tuuletinvalmistajista, ja heidän painopisteensä on erityisen korkeassa laadussa. Tämän ansiosta heidän tuuletinvalikoimastaan löytyy käyttökohteita aina lääketeollisuuden laitteista liikkuvan kaluston tuulettimiin saakka.

Ominaisuudet:

  • Aksiaalituulettimien halkaisija: 25 - 910 mm
  • Radiaalituulettimien halkaisija: 133 - 718 mm
  • Puhaltimien halkaisija: 97 - 280 mm
  • Yleisimmät käyttöjännitteet: 5, 12, 24, 48, 110, 230, 380 V (jännite osittain kustomoitavissa
Erilaiset tuuletinmallit
Erilaiset tuuletinmallit

DC

DC-tuulettimet voidaan yleisesti ottaeen rakentaa pienemmiksi, minkä vuoksi esimerkiksi 120 mm. halkaisijan tuulettimissa moottorin koko on pienempi verrattuna vastaavan kokoisiin AC-, EC- ja ACDC-tuulettimiin. Tämä mahdollistaa lapojen suuremman pinta-alan ja muotoilun, joka sijoittuu lähemmäs kohti tuulettimen keskustaa, luoden samalla suuremmat ilmavirrat. Energiankulutukseltaan DC-tuulettimet ovat myös yleensä muita tuuletintyyppejä alhaisemmalla tasolla.

Tuulettimia erilaisiin käyttökohteisiin

AC

AC-tuulettimet ovat vakiinnuttaneet asemansa markkinoilla ja ne ovat osoittautuneet erittäin luotettaviksi monenlaisissa olosuhteissa. Fulltech on ollut pitkäaikainen yhteistyökumppanimme AC-tuulettimien osalta. Niiden rakenne on myös luonnostaan kipinöimätön, sillä moottorina toimii sulkunapamoottori. Runko on valmistettu alumiinista ja lavat ovat suurimmassa osassa malleista muovia.

EC- ja ACDC-tuulettimet ovat vähitellen korvaamassa AC-tuulettimia vihreän siirtymän myötä, sillä EC- ja ACDC-tuulettimien energiankulutus on alhaisempi verrattuna AC-tuulettimiin. Kokoluokka EC- ja ACDC-tuulettimissa on yleisesti ottaen suurin, koska niissä moottori sisältää ohjauselektroniikan ja muuntopiirit. Ne mahdollistavat tuulettimen suoran kytkennän verkkovirtaan ilman erillisiä muuntajia tai teholähteitä. EC- ja ACDC-teknologiaa käytetään yleisimmin radiaalituulettimissa sekä suuremmissa aksiaalituulettimissa.

Tuulettimien lisäksi meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia lisätarvikkeita tuulettimien yhteyteen

Näihin kuuluvat esimerkiksi sormisuojat, kumiruuvit ja liitoskumit sekä liitosjohdot. Yhteistyössä valmistajiemme kanssa pystymme tarjoamaan myös räätälöityjä ratkaisuja tuulettimiin, kuten asiakaskohtaiset asennusrungot, erilaiset johdotusratkaisut ja jopa tuulettimen muokkaaminen paremmin vastaamaan tarpeita.

katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jukka KarppinenJukka Karppinen

Laatu- ja ympäristöpäällikkö

+358403412326 040 3412 326

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti