Efore teholähteet
Julkaistu: 2018-11-07

Yhteistyö Eforen kanssa laajentaa teholähdetarjontaa

OEM laajentaa teholähdetarjontaansa yhteistyöllä Eforen kanssa Suomessa ja Baltian maissa.

Efore Oyj on kansainvälisesti tunnettu Suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa standardi- ja asiakaskohtaisia teholähderatkaisuja vaativiinkin sovelluksiin. Yhteistyö koskee Eforen Digital Light (LED-teholähteet) ja Digital Power (teollisuus- ja medical-teholähteet) -tuotelinjoja. 

Nasdaq Helsingissä noteeratulla Eforella on pitkäaikainen historia teholähderatkaisujen toimittamisesta teollisuus-, LED- ja DC-järjestelmiin. Eforella työskentelee yli 400 ammattilaista kahdeksassa toimipisteessä ympäri maailman. Vuonna 2017 Eforen liikevaihto 
oli noin 70MEur.

Yritysuutiset Tuoteuutiset

Fabio Luconi, Channel Manager - Digital Power EMEA/Efore Spa (kuvassa vasemmalla):

”Uskomme yhteistyön OEM:n kanssa kasvattavan markkinaosuuttamme Suomessa ja Baltian maissa, joissa he ovat jo tunnettu toimija. Arvostamme OEM:n strategiaa paikallisella varastoinnilla ja henkilökohtaisella palvelulla. Me Eforella keskitymme juuri palvelemaan asiakasta parhaamme mukaan ja pyrimme löytämään ratkaisun vaativimpaankin sovellukseen”.

Janne Lummejoki, Osastopäällikkö - Elektromekaniikka ja Lämmönhallinta/OEM Electronics:

”Olemme etsineet sopivaa kumppania laajentamaan teholähdetarjontaamme ja nyt voimme ilolla kertoa alkavasta kumppanuudesta Eforen kanssa. Yhteistyön pohjana ovat yhteiset arvot, joihin kuuluvat mm. asiakasläheinen palvelu ja laadukkaiden tuotteiden tarjonta. Eforen tuoteilla laajennamme valikoimaamme erittäin laadukkailla LED-teholähteillä sekä teollisuus- ja medical-puolen ratkaisuilla.”

Efore teholähteet

lisätiedot

Janne Lummejoki
Janne Lummejoki
Liiketoimintayksikön johtaja
040 3412 437 040 3412 437
janne.lummejoki@oem.fi Sähköposti

OEM Electronics

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti