autoglide 5 -energiansiirtoketju
Julkaistu: 2022-03-22

autoglide 5 -energiansiirtoketju

igus® autoglide 5 on turvallinen, nopeasti asennettava ja kustannustehokas energiansyöttöjärjestelmä pitkille liikematkoille. Uusi energiansiirtoketju on suunniteltu vaakasuuntaisiin asennuksiin varastojärjestelmissä ja siltanostureissa. Normaalisti pitkien liikematkojen ketjut tarvitsevat ohjauskourut, mutta autoglide 5 toimii ilman ohjauskourua. Ketjun alla on teräsvaijeri, josta ketju saa tarvittavan sivuttaistuen pitkille liikematkoille.

Tuoteuutiset

Autoglide 5 on vaihtoehtoinen ratkaisu virtakiskojärjestelmille tarjoten huoltovapaan, todella nopeasti käyttöönotettavan energiansiirtotavan, jossa kulkee samassa niin kaapelit kuin letkutkin. Suurin vetonaula autoglide 5:ssä on jopa 88% nopeampi asennusaika verrattuna perinteiseen energiansiirtoketjuun ja metallisiin ohjauskouruihin. Ainoa mitä tarvitaan ketjun lisäksi, on teräsvaijeri joka kiinnitetään ketjun liikematkalle. Ketjun ulkokehällä on uudenlaiset välipuolat, joissa on syvennys teräsvaijerille.

Monet käyttäjät luottavat virtakiskojärjestelmiin tehon- ja tiedonsiirrossa ahtaissa, kompakteissa tiloissa sekä nopeissa kaistaliikkeissä, esimerkiksi varasto- ja hakuyksiköissä. Niiden suurin haittapuoli on, että ne ovat kalliita huoltaa, niitä voidaan käyttää vain virransyöttöön vakiona ja ne on puhdistettava säännöllisesti kosketusvikojen välttämiseksi. igus® on nyt kehittänyt autoglide 5:n, jolla se pystyy ohjaamaan kaapeleita turvallisesti jopa 4 m/s nopeudella ja jopa 80 m:n matkalla ilman kourua. Autoglide 5 on helppo asentaa käytävään, köyteen tai profiiliin.

Autoglide 5 on houkutteleva ennen kaikkea alhaisella hinnallaan, 88 % lyhyemmällä asennusajalla verrattuna kourujärjestelmään ja huoltovapaalla toiminnallaan. Autoglide 5 tarjoaa siis todellisen vaihtoehdon virtakiskojärjestelmille. Autoglide 5:n asennukseen tarvitaan ketjun lisäksi vain teräsvaijeri, joka pingotetaan lattialle. Vaihtoehtoisesti myös muovivaijeri tai ohjainprofiili ovat mahdollisia, mutta teräsvaijeri on luotettavin ja helpoin ratkaisu. Ketjun alapuolen välipuolissa on syvennykset vaijeria varten, ja yläpuolen välipuolissa on autoglide-ohjaimet. Ohjaimet menevät limittäin jolloin ketju pysyy oikealla linjalla turvallisesti. Näiden ansiosta tavanomaista metallista ohjauskourua ei tarvita enää lainkaan.

KÄYTTÖIKÄ, HUOLTOVAPAUS JA HELPPO YLLÄPITO

Virtakiskostot ja pantografin koskettimet ovat alttiita kulumiselle ja usein ne täytyy vaihtaa jo vuoden tai kahden kuluttua. Autoglide 5:llä igus® on kehittänyt kestävän ja huoltovapaan energiansyöttöjärjestelmän, joka on valmistettu korkean suorituskyvyn polymeereistä. igus testaa parhaillaan uuden energiaketjun pitkää käyttöikää omassa 3 800 m2:n testilaboratoriossaan, jossa autoglide 5 on jo vakuuttanut hiljaisella toiminnallaan. Nopeudella 2 m/s mitattu arvo oli 63 dB(A). Toinen etu: Koska autoglide 5:ssä, toisin kuin kiskojärjestelmässä, ei ole avoimia kontakteja, käytävä on helppo puhdistaa. igus® tarjoaa myös autoglide 5 -järjestelmän readychain®-kokoonpanona, jolloin ketjussa on valmiiksi sisällä taipuisat chainflex®-kaapelit.
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti