IGUS
Julkaistu: 2019-09-04

igus®-tuotteet yksinoikeudella OEM Finland Oy:ltä

OEM konsernilla on takanaan pitkä, yli 20 vuoden mittainen yhteistyö Iguksen kanssa, ja nyt voimme iloksemme ilmoittaa yhteistyömme tiivistyvän entisestään. 11.11.2019 alkaen saat igus®-tuotteet yksinoikeudella OEM:ltä myös Suomessa. Varmistathan katkeamattoman toimitusketjun myös ensi vuodelle!

Olemme varautuneet markkinoiden kysyntään, mutta vain kertomalla tarpeistasi meille voimme varmistaa oikeiden tuotteiden saatavuuden. Keskustelemme mielellämme kanssasi ja suunnittelemme tulevan vuoden toimitukset hyvissä ajoin. Mikäli haluat keskustella kokonaisratkaisuista tai tuotteiden sopivuudesta ja toimivuudesta sovellukseesi, tekniset myyjämme ja tuotepäällikkömme tulevat mielellään tapaamaan sinua ja auttavat löytämään teknisesti parhaan ratkaisun.

Palvelemme kaikissa igus®-tarpeissasi!

Yritysuutiset Tuoteuutiset

Kaapeliketjut

Kaapeliketjuja käytetään kaikenlaisissa liikkuvissa sovelluksissa. Liikkeet voivat olla joko vaakasuoria tai pystysuoria ja ketjuja voidaan käyttää jopa kiemurtelevissa tai 3D-liikkeissä, kuten moniakselisissa teollisuusroboteissa. 

Tuotetiedot

IGUS kaapeliketjut
IGUS kaapelit

Readychain®

Kaapeliketjujärjestelmät, liittännät ja taipuisat kaapelit saadaan valmiiksi ketjuihin asennettuna ohjeidenne ja piirustustenne mukaan. Tuote tulee valmiina asennettavaksi suoraan kohteeseen. 

Tuotetiedot

ReadyCable®

ReadyCable® on nopea ja yksinkertainen liitinkaapeliratkaisu liikkuviin kohteisiin. Voit valita yli 4000 vaihtoehdosta 24 eri standardin mukaisesti rakennetuista moottorikaapeleista, servokaapeleista, signaalikaapeleista ja anturikaapeleista. Tarjoamme valmiita liitinkaapeleita esimerkiksi servo- ja voimansiirto teknologioihin, anturikaapelointeihin, Ethernettai koaksiaalikaapelointeihin ja aina mittojenne mukaan valmistettuna.

Tuotetiedot

IGUS kaapelit
IGUS kaapelit

Ketjukaapelit

OEM tarjoaa täydellisen valikoiman taipuisia kaapeleita, jotka on erityisesti tarkoitettu liikkuviin sovelluksiin kaapeliketjussa, pienempiin ohjaamattomiin liikkeisiin sekä robottisovelluksiin.

Tuotetiedot

Laakerit

Muovilaakerit

  • Ei voitelua, ei huoltoa, edullinen ja monipuolinen
  • Pidennät huoltovälejä ja säästät jopa 40%
  • Yli 50 erilaista materiaalia kaikkiin vaatimuksiin

Nivelpäät, laippalaakerit, nivellaakerit ja laakeriyksiköt

  • Tarjoaa suunnittelijoille täydellisen itsesäätyvien laakerielementtien järjestelmän

Tutustu tuotteisiin

igus laakerit
igus lineaariliike

Lineaariliike

Lineaarilaakerit, lineaarijohteet, ruuvijohteet ja -hihnakäytöt

  • Huolto- ja voiteluvapaat

Tutustu tuotteisiin

Teollisuusrobotit

Huoltovapaat ja kustannustehokkaat teollisuusrobotit igukselta®.

Drylin®-portaalirobotit kootaan iguksen® lineaariyksiköistä ja niillä voidaan tehdä liikettä XYZ-suunnissa. Kuulajohteiden sijaan, näissä hyödynnetään iguksen® liukumuoveja, joilla saadaan hiljainen ja sulava liike aikaan. Näiden liukumuovien ansiosta tuotteet ovat korroosio -ja huoltovapaita. Rakenteet ovat kevyitä ja selkeästi perinteisiä ratkaisuja kustannustehokkaampia

Teollisuusrobotit

lisätiedot

Koko tuotevalikoima ei ole vielä nähtävissä verkkosivuilla, joten ota rohkeasti yhteyttä igus®-asiantuntijoihimme ja kysy lisätietoja. 
Janne Hyvönen
Janne Hyvönen
Tuotepäällikkö
040 3412 467 040 3412 467
janne.hyvonen@oem.fi Sähköposti

Kaapelit

Mikko Railonvirta
Mikko Railonvirta
Tuotepäällikkö
040 3412 396 040 3412 396
mikko.railonvirta@oem.fi Sähköposti

Laakerit

Jere Kettunen
Jere Kettunen
Liiketoimintayksikön johtaja
040 3412 475 040 3412 475
jere.kettunen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti