Kaapelien suojaus
Julkaistu: 2020-04-01

Kaapelisuojauksen edelläkävijä

Saksalainen toimittajamme Flexa tarjoaa täydellisen valikoiman muovi- ja metallisuojaletkuja kaapeleiden suojaukseen sekä laajan valikoiman liittimiä ja lisävarusteita.

Suojaletkua käytetään useimmissa sovelluksissa, joissa kaa- pelointi vaatii suojausta. Sovelluksia -50°C ja 600°C lämpötila-alueelle, IP 69K-luokkaan asti. Letkut kestävät liuottimia ja UV-säteilyä. Saatavana myös nestetiiviinä tai silikonipäällisellä – ei väliä minkä kaapelisuojausjärjestelmän tarvitset, Flexalta löytyy varmasti ratkaisu tarpeisiinne. Flexan tuotteita käytetään laa- jasti mm. rautatieteollisuudessa, koneenrakennuksessa ja autoteollisuudessa.

Tuoteuutiset
Flexa muoviletkut
Muoviletkut

Flexan muovisuojaletkut soveltuvat moneen eri tarkoitukseen. Materiaalivaihtoehtoina ovat mm. polyamidi, polypropeeni ja polyuretaani. Ominaisuudet vaihtelevat sisäkäytöstä ulkokäyttöön, paksuseinäisistä taipuisiin ratkaisuihin.

• Paloluokat V0, HB. V2 (UL94)
• Lämpötila-alue -50°C …+200°C

Flexa muoviliittimet
liittimet

Liittimien valikoima kattaa hyvin markkinoiden vaatimukset.Liittämiset ovat helppoja ja turvallisia, mikä takaa luotettavan asennuksen.

• Tiiveysluokka IP40:sta IP68/IP69K asti
• M- ja PG-kierteet
• Kysy myös EMC-vaihtoehtoa

Flexa Suojasukat
Suojasukat

Punottu suojasukka HG-PET022 soveltuu kaapeleiden ja johtimien niputtamiseen. Sukka on joustavaa ja kulutusta kestävää polyesteriä. Värivaihtoehtoina on harmaa tai musta. Materiaali sietää mineraaliöljyjä, on halogeenitonta eikä se sisällä kadmiumia tai silikonia. Suojasukalla on EN 45545-2 [HL3]-, DB- ja SNCF-hyväksynnät.Kysy myös polyamidivaihtoehtoa. HG-CU-suojapunos on valmistettu tinatusta kuparista ja se soveltuu hyvin EMC-sovellutuksiin.

• Kaapelien ja johtimien niputtamiseen ja suojaamiseen
• HG-PET022 on halogeenivapaa ja itsestään sammuva
• HG-CU suojapunos suojaa elektromagneettisilta häiriöiltä

Flexa metalliletkut
Metalliletkut

Flexalta löytyvät terässuojaletkut kaapelointien ja johdotuksien suojaukseen. Suojaletkut ovat saatavilla myös ulkopuolisella teräspunoksella EMC-häiriönsuojauksen varalta. Vakioletkut on valmistettu galvanisoidusta teräksestä.

• Lämpötila-alue -50°C …+600°C
• Tiiveysluokka IP40:sta IP68 asti

lisätiedot

Ville Paukkunen
Ville Paukkunen
Tuotepäällikkö
040 3412 446 040 3412 446
ville.paukkunen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti