Igus kaapeliketjujen kokoonpanot
Julkaistu: 2021-02-08

Kasaamme energiansiirtoketjusi!

OEM toimittaa energiansiirtoketjut juuri kuten haluatte. Lähes kaikki energiansiirtoketjut varastoidaan metrin pätkissä ja toimitetaan myös sellaisena asiakkaille, jollei muuta ole sovittu. Teknisellä osastollamme kuitenkin kasaamme päivittäin energiansiirtoketjuja valmiiksi kokonaisuuksiksi.

Tuoteuutiset

Yksinkertaisimmillaan ketjun kasaustyö voi sisältää kaapeliketjun kasaamisen haluttuun mittaan ja päätykiinnikesarjan kiinnityksen siihen asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tarvittaessa asennamme ketjuun valmiiksi myös kaapelit ja letkut, välijakajat ja muut mahdolliset tarvikkeet. Tällöin ketjun saapuessa sinulla ketjun asentaminen paikalleen käy käden käänteessä, eikä ylimääräisrä aikaa mene kaapeleiden asennukseen. 

Lisäksi tilaamalla ketjun valmiiksi koottuna, ja sen sisällön asennettuna, voit tilata tuotteen yhdellä tilausnumerolla, mikä helpottaa tilauksen tekemistä sekä logistiikkaa.

Kun haluatte ketjunne valmiiksi kasattuina, ottakaa yhteyttä asiakaspaveluumme tai suoraan igus-asiantuntijaamme Kristianiin!

Kaapeliketjujen kokoonpanot

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti