IO-Link-ohjaus PC7- ja CT5-valomastoihin
Julkaistu: 2022-12-14

IO-Link-ohjaus PC7- ja CT5-valomastoihin

IO-Link-teknologia on integroitu suoraan kytkentämoduuleihin, jolloin ylimääräisiä moduuleita ei tarvita ja valotornin ulkonäkö ei muutu ohjaustavan muuttuessa. IO-Link-ohjaus on saatavilla joko M12-liittimillä varustettuihin pohja-asennuskantoihin tai vapaisiin johtimiin kytkettävinä malleina. IO-Link-ohjaus voidaan lisätä valotorneihin helposti myös jälkiasenteisena, vain kytkentämoduulia vaihtamalla.

Tuoteuutiset

IO-Link mahdollistaa, että jatkuvatoimisia valomoduuleita PC7DC/CT5DC voidaan ohjata uudella tavalla. Älykkään ohjauksen myötä jatkuvatoimisiin valoihin saadaan myös vilkku-, välähdys- ja kaksoisvälähdys-toiminnot. Tämä vähentää tilattavien nimikkeiden määrää, lisää joustavuutta ja pienentää kustannuksia, mahdollistaen silti monipuolisen toiminnallisuuden.

Auer Signalin ajatus oli tehdä IO-link-ohjauksesta mahdollisimman tehokasta ja helppoa. Valotornien ohjaus vaatii toimiakseen vain minimimäärän prosessidataa, 3 tavua riittää kaikkien toimintojen käyttämiseen. Valotornien liittäminen älykkääseen teollisuusautomaatioon ei ole koskaan ollut näin yksinkertaista!

IO-Link-ohjaus PC7- ja CT5-valomastoihin

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Timo HeinonenTimo Heinonen

Tuotepäällikkö

+358403412365 040 3412 365

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti