Julkaistu: 2019-07-18

Markkinoiden monipuolisin kaapeliläpivientijärjestelmä

Järjestelmän ansiosta valmiskaapeleita ei tarvitse enää katkaista läpiviennin takia, jolloin säilytetään kaapelivalmistajan takuu. Lisäksi kaapelien lisääminen jälkeenpäin on nopeaa ja vaivatonta. KDS-läpivientijärjestelmään on saatavana läpivientikumit aina 33mm asti. Kumit on saatavana myös UV-stabiloituna, jolloin ne eivät haurastu auringonpaisteessa.

Tuoteuutiset
KDS-FB
KDS-FB

KDS-FB on läpivientiratkaisu joka sopii lattakaapeleille erityisesti erilaisiin ajoneuvo-, nosturi- ja hissisovelluksiin.

KDS-KV
KDS-KV

Halkaistavat KDS-KV-holkkitiivisteet on saatavana M20-M63 kokoisena ja mahdollistavat valmiskaapeleiden helpon asennuksen myös jälkikäteen.

KDS-Click
KDS-SR

KDS-SR -kehyksiä saa neljänä eri kokoisena ja vaihdettavien sisäkkeiden avulla saadaan kehykset jaettua juuri haluttuihin konfiguraatioihin.

KES
KES

KES-läpivientilaipat integroidulla vedonpoistolla mahdollistavat useamman kaapelin sekä pneumatiikka- ja hydrauliikkaletkun helpon läpiviennin. Laippoja on saatavana kolmella eri asennusvaihtoehdolla: läpipultattava, kierteytetty ja asennuskynsillä varustetut mallit.

KDS-FP
KDS-FP

KDS-FP -läpivientilaipat mahdollistavat erittäin kustannustehokkaan ratkaisun useamman kaapelin läpivientiin. Laippoja on saatavilla kahtena eri kokoisena ja vaihdettavien sisäkkeiden avulla kehykset saadaan jaettua juuri haluttuihin konfiguraatioihin.

lisätiedot

Markus Peltola
Markus Peltola
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti