Puls Piano
Julkaistu: 2020-07-31

Pulsin tunnettua laatua houkuttelevaan hintaan

Pulsin Piano-sarja on suunniteltu sovelluksiin, joissa tarvitaan luotettavaa teholähdettä suorittamaan yleisimmin vaaditut tehtävät. Piano-sarja tarjoaa teholähteen perusominaisuudet tekemättä kompromisseja Pulsin tunnetuista ominaisuuksista: erinomaisesta hyötysuhteesta, pitkästä eliniästä, luotettavuudesta ja pienestä koosta. Käyttäjä saa juuri sen mitä tarvitsee sovellukseensa – korkealaatuisen ja tarvittavilla ominaisuuksilla varustetun teholähteen kuitenkin ilman kalliita lisäominaisuuksia.

Minimaalinen koko. Maksimaalinen teho.

Piano-sarja täydentyy uusilla 36, 60 ja 60 W teholähteillä. Uudet Piano Mini (PIM) -teholähteet vapauttavat tilaa järjestelmissä ja mahdollistavat joustavamman suunnittelun. 90 W teholähteiden koko on vain 36 x 90 x 91 mm (LxKxS), mikä on tällä hetkellä uniikki koko markkinoilla. 36 W teholähde on vain 22,5 mm leveä. 

Push-In- tai ruuviliittimet

Piano Mini 60 ja 90 W -teholähteet ovat saatavilla Push-In- tai ruuviliittimillä. Push-In-liittimet mahdollistavat nopean ja turvallisen asennuksen myös kohteissa, jotka ovat alttiita iskuille ja tärinälle. Ruuviliittimet sen sijaan mahdollistavat suurempien johtimien käytön.
 

Tuoteuutiset

Katso tuotteet

ota yhteyttä

Henri Suikkanen
Henri Suikkanen
Tuotepäällikkö
040 3412 459 040 3412 459
henri.suikkanen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti