Conta-Clip Push-in -liittimet
Julkaistu: 2020-03-16

Push-in -liittimet Conta-Clipiltä

Optimoitu push-in-liitäntätekniikka mahdollistaa yksisäikeisten johtimien sekä holkitettujen monisäikeisten johtimien kytkemisen nopeasti ja turvallisesti ilman ylimääräistä voimankäyttöä tai työkaluja.

Vahva jousivoima takaa luotettavan kytkennän ja korkean virrankantokyvyn kaikissa tilanteissa.  Johdin voidaan turvallisesti vapauttaa käyttämällä liittimeen integroitua eristettyä painiketta. Joustavat ja pääteholkittomat johtimet voidaan helposti liittää painiketta käyttämällä.

Conta-Clipin uudet läpivienti- ja maadoitusliittimet ovat tällä hetkellä saatavilla 1,5 mm², 2,5 mm² ja 4 mm² nimellisjohdinkoolle ja myöhemmin sarja täydentyy kattamaan johdinkoot aina 16 mm² asti. Läpivienti- ja maadoitusliittimiä  on tarjolla kahdella, kolmella ja neljällä kytkentäpisteellä. Potentiaalinjako liittimien välillä on helppoa – läpivientiliittimissä on kaksi ja maadoitusliitimissä yksi kanava potentiaalinjakoon. Potentiaalinjakoon on saatavilla siltoja 2-, 3-, 4- ja 10-napaisina.

Jos kytkentäpisteitä on paljon ja tila käy ahtaaksi läpivientiliittimillä, monikerrosliittimet mahdollistavat kompaktimman toteutuksen. Nimellisjohdinkooltaan 2,5 mm² liittimet sallivat 22 A:n kuormituksen. Kaksi- tai kolmitasoisten liitinten alin taso voi olla joko kiskoon maadoittava suojamaakytkentä tai läpivienti. Potentiaalinjako voidaan toteuttaa kaikissa tasoissa samoilla silloilla kuin läpivientiliittimissä ja eri tasojen värikoodaus auttaa tunnistamaan  vaihe-, nolla- ja suojamaajohtimien kytkentäpisteet helposti.

 

Tuoteuutiset

lisätiedot

Timo Heinonen
Timo Heinonen
Tuotepäällikkö
040 3412 365 040 3412 365
timo.heinonen@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti