Fujinon | 4D Korkean resoluution optiikat
Julkaistu: 2018-12-17

4D Korkean resoluution optiikat

Sensoreiden tekninen kehitys on mahdollistanut konenäkökameroiden valmistamisen entistä paremmalla resoluutiolla, suuremmilla kennoilla ja pienemmillä pikseleillä. Tämä kehitys on kuitenkin aiheuttanut haasteita konenäköjärjestelmien suunnittelijoille, sillä näille kennoille on vaikeaa löytää yhteensopivaa optiikkaa.

Optiikan tulisi toimia lyhyellä työskentelyetäisyydellä (MOD), tukea korkeaa resoluutiota sekä vääristää kuvaa mahdollisimman vähän. Näiden lisäksi esimerkiksi kompakti koko sekä tärinän ja iskujen sietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia optiikoissa.

FUJIFILM kuunteli konenäköasiakkaidensa tarpeita ja kehitti niiden pohjalta uuden CF-ZA-1S-sarjan vastaamaan edellä mainittuja vaatimuksia. 

Tuoteuutiset

CF-ZA-1S-sarja on suunniteltu käytettäväksi kaikissa tavanomaisissa konenäkökameroissa, joissa käytetään C-kiinnitystä, aina 1.1” tuumaisiin kennoihin saakka. Optiikat tukevat 2,5 μm pikselinkokoa, mikä mahdollistaa jopa 23 megapikselin resoluution lyhyellä 100-200mm työskentelyetäisyydellä (MOD). Tämä kompakti optiikka on saatavana kuudessa eri polttovälissä 8mm-50mm.

FUJINONIN patentoitu Anti-Shock & Vibration design rajoittaa optisen akselin siirtymistä 10 μm: iin ja näin takaa optimaalisen resoluution kovemmissakin kuvantamisympäristöissä. Sarjan optiikoissa käytetään myös uudenlaisia lukitusruuveja, jotka on uritettu siten, etteivät ne putoa vahingossa.

CR-ZA-1S-sarja on tulossa myyntiin keväällä 2019.

Fujinon | 4D Korkean resoluution optiikat

lisätiedot

Tommi Laine
Tommi Laine
Tekninen tuki
040 3412 368 040 3412 368
tommi.laine@oem.fi Sähköposti

Konenäkö

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti