Julkaistu: 2019-10-23

Uudet Ace 2 -matriisikamerat

Yksi tuoteperhe, kaksi mallisarjaa.

Ace 2 -tuoteperheen kaksi mallisarjaa, Ace 2 Basic ja Ace 2 Pro, ovat varustettuja joko GigE tai USB3.0-rajapinnalla, ja ne ovat yhteensopivia Baslerin laajan lisätarvikevalikoiman kanssa. Sekä Basic- että Pro -sarjojen kamerat ovat saatavana niin mustavalko- kuin väriversioinakin. Sarjan ensimmäisissä malleissa on Sonyn 2.3 megapikselin IMX392-kennot joille on tulossa korkeampiresoluutioisia seuraajia alkuvuodesta.

Ace 2 -mallisarjat ovat ulkonäöltään samanlaisia, mutta eroavat suuresti ominaisuuksiltaan. Basic-sarjan kamerat on suunniteltu vastaamaan konenäköjärjestelmien standardivaatimuksia toiminnallisuuden sekä taloudellisuuden kannalta säilyttäen kuitenkin Basler tuotteiden tutun käyttöluotettavuuden. Pro- sarjan kamerat sopivat sovelluksiin, joissa kameralta edellytetään vaativampia tehtäviä ja maksimaalista suorituskykyä uusien Compression Beyond- ja Pixel Beyond- sekä PGI- ominaisuuksien avulla.

Tuoteuutiset

Compression Beyond-toiminnolla voidaan kompressoida kuvadataa suoraan kameran FPGA:lta reaaliajassa vaikuttamatta kuvanlaatuun. Haluttu data voidaan myös tallentaa täydellä resoluutiolla tiivistetyssä muodossa säästäen samalla tallennustilaa järjestelmässä.

Pixel Beyond -ominaisuudella voit muuttaa kuvan pikselin kokoa ja vaikuttaa näin kennon tärkeisiin ominaisuuksiin, kuten resoluutioon ja signaali-kohina-suhteeseen (SNR). Tällä tavoin voidaan vaivatta simuloida muita kennomalleja ja esimerkiksi helpottaa uudelleensuunnittelun käyttöönottoa ilman, että koko kuvantamisjärjestelmä olisi konfiguroitava uudelleen.

Kameroiden sarjatuotanto alkaa loppuvuodesta 2019!

  • 2.3 MP Resoluutio
  • Sonyn IMX392 kenno
  • USB3.0- tai GigE -rajapinnat
  • 51-170 fps
Basler ACE 2

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti