Basler ace
Julkaistu: 2019-12-18

Tulossa 2020: Baslerin kamerasarjauutuus ace 2!

Oletko jo mahdollisesti lukenut aiemman uutisemme Baslerin uuden ace 2 -kamerasarjan julkaisusta?
Haluamme kertoa erityisesti aiemmin ace-kameroita ostaneille asiakkaillemme ace 2 -kameroiden uudistuksista ja niiden kehittyneistä ominaisuuksista. Vasta julkistettu ace 2 -kamerasarja sisältää tällä hetkellä kahdeksan eri mallia, joiden sarjatuotanto on käynnistymässä vuoden 2020 alussa. Kamerasarja on myöhemmin laajenemassa useilla eri malleilla ja tarkkuuksilla.

Uusissa ace 2 -kameroissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytön helppouteen ja käyttäjien arvostamiin ominaisuuksiin. Kamerasarjan kotelointi onkin muuttunut modulaariseksi, minkä ansiosta esimerkiksi IR-suodin on tarvittaessa helposti irrotettavissa. Lisäksi kameroiden I/O-liitin on vaihdettu M8-tyyppiseksi, ja kaikki mallit on varustettu kameran statuksesta kertovalla ledillä.

Ace 2 -kamerasarja on jaettu kahteen mallisarjaan, ace 2 Basic ja ace 2 Pro. Mallisarjat ovat ulkonäöltään samanlaisia, mutta eroavat suuresti ominaisuuksiltaan.

Tuoteuutiset

Ace 2 Basic-sarjan kamerat on suunniteltu vastaamaan konenäköjärjestelmien standardivaatimuksia toiminnallisuuden sekä taloudellisuuden kannalta säilyttäen kuitenkin Basler-tuotteiden tutun käyttöluotettavuuden.

ace 2 basic

Ace 2 Pro- sarjan kamerat sopivat sovelluksiin, joissa kameralta edellytetään vaativampia tehtäviä ja maksimaalista suorituskykyä. Ace 2 Pro -kamerat tukevat Baslerin PGI-kuvanparannusta sekä uusia kehittyneitä Beyond-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat toimenpiteiden suorittamisen kuvalle suoraan kameran FPGA:lla.

PGI- ominaisuudet mahdollistavat kamerassa tehtävät 5x5 Debayering-, Color-Anti-aliasing-, Denoising- ja Improved sharpness -kuvanparannukset.

Compression Beyond -ominaisuus mahdollistaa kameran tuottaman kuvadatan häviöttömän pakkaamisen ja siten suuremman datamäärän siirtämisen GigE-rajapinnan yli. 

Pixel Beyond -ominaisuus on kehittynyt pikselidatan yhdistämistekniikka, jonka avulla kameran kenno pystyy simuloimaan eri kokoisia pikseleitä kennon pikselin fyysisten rajojen ulkopuolella. 

Uudet ace 2 -kamerat tulevat sisältämään myös monia muita uusia ominaisuuksia, kuten Burst Moden, Basler SLP valo-ohjaimen tuen valaistuksen hallintaan sekä UART-sarjakommunikoinnin.

ace 2 pro

Tilaa kamera testiin!

Tarjoamme kaikille ace 2 -kameroista kiinnostuneille asiakkaillemme yhdessä Baslerin kanssa mahdollisuuden päästä testaamaan kameraa veloituksetta. Uusien ace 2 -kameroiden ensimmäisten mallien sarjatuotanto tulee käynnistymään helmikuussa 2020, mutta testikameroita on saatavilla rajoitetusti jo nyt. Ensimmäisenä markkinoille saapuva malli on Sony IMX392-kennolla varustettu Full HD- resoluution a2A1920-51g (GigE 51 fps) / a2A1920-160u (USB 3.0 160 fps), joka tulee saataville niin Basic kuin Pro-mallina, väri- ja harmaasävyversiona.

lisätiedot

Maisa Keskinen
Maisa Honkasalo
Tekninen myynti
040 3412 366 040 3412 366
maisa.honkasalo@oem.fi Sähköposti

Konenäkö

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti