• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Julkaistu: 2019-12-18

Tulossa 2020: Baslerin kamerasarjauutuus ace 2!

Oletko jo mahdollisesti lukenut aiemman uutisemme Baslerin uuden ace 2 -kamerasarjan julkaisusta?
Haluamme kertoa erityisesti aiemmin ace-kameroita ostaneille asiakkaillemme ace 2 -kameroiden uudistuksista ja niiden kehittyneistä ominaisuuksista. Vasta julkistettu ace 2 -kamerasarja sisältää tällä hetkellä kahdeksan eri mallia, joiden sarjatuotanto on käynnistymässä vuoden 2020 alussa. Kamerasarja on myöhemmin laajenemassa useilla eri malleilla ja tarkkuuksilla.

Uusissa ace 2 -kameroissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytön helppouteen ja käyttäjien arvostamiin ominaisuuksiin. Kamerasarjan kotelointi onkin muuttunut modulaariseksi, minkä ansiosta esimerkiksi IR-suodin on tarvittaessa helposti irrotettavissa. Lisäksi kameroiden I/O-liitin on vaihdettu M8-tyyppiseksi, ja kaikki mallit on varustettu kameran statuksesta kertovalla ledillä.

Ace 2 -kamerasarja on jaettu kahteen mallisarjaan, ace 2 Basic ja ace 2 Pro. Mallisarjat ovat ulkonäöltään samanlaisia, mutta eroavat suuresti ominaisuuksiltaan.

Tuoteuutiset

Ace 2 Basic-sarjan kamerat on suunniteltu vastaamaan konenäköjärjestelmien standardivaatimuksia toiminnallisuuden sekä taloudellisuuden kannalta säilyttäen kuitenkin Basler-tuotteiden tutun käyttöluotettavuuden.

ace 2 basic

Ace 2 Pro- sarjan kamerat sopivat sovelluksiin, joissa kameralta edellytetään vaativampia tehtäviä ja maksimaalista suorituskykyä. Ace 2 Pro -kamerat tukevat Baslerin PGI-kuvanparannusta sekä uusia kehittyneitä Beyond-ominaisuuksia, jotka mahdollistavat toimenpiteiden suorittamisen kuvalle suoraan kameran FPGA:lla.

PGI- ominaisuudet mahdollistavat kamerassa tehtävät 5x5 Debayering-, Color-Anti-aliasing-, Denoising- ja Improved sharpness -kuvanparannukset.

Compression Beyond -ominaisuus mahdollistaa kameran tuottaman kuvadatan häviöttömän pakkaamisen ja siten suuremman datamäärän siirtämisen GigE-rajapinnan yli. 

Pixel Beyond -ominaisuus on kehittynyt pikselidatan yhdistämistekniikka, jonka avulla kameran kenno pystyy simuloimaan eri kokoisia pikseleitä kennon pikselin fyysisten rajojen ulkopuolella. 

Uudet ace 2 -kamerat tulevat sisältämään myös monia muita uusia ominaisuuksia, kuten Burst Moden, Basler SLP valo-ohjaimen tuen valaistuksen hallintaan sekä UART-sarjakommunikoinnin.

ace 2 pro

Tilaa kamera testiin!

Tarjoamme kaikille ace 2 -kameroista kiinnostuneille asiakkaillemme yhdessä Baslerin kanssa mahdollisuuden päästä testaamaan kameraa veloituksetta. Uusien ace 2 -kameroiden ensimmäisten mallien sarjatuotanto tulee käynnistymään helmikuussa 2020, mutta testikameroita on saatavilla rajoitetusti jo nyt. Ensimmäisenä markkinoille saapuva malli on Sony IMX392-kennolla varustettu Full HD- resoluution a2A1920-51g (GigE 51 fps) / a2A1920-160u (USB 3.0 160 fps), joka tulee saataville niin Basic kuin Pro-mallina, väri- ja harmaasävyversiona.

lisätiedot

Joonas Hänninen
Joonas Hänninen
Tuotepäällikkö
Maisa Keskinen
Maisa Keskinen
Tekninen myynti

Konenäkökomponentit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

0207 499 499

Sähköposti

Chatti