Kuvantaminen ja kuvankäsittely on tärkeä osa Industry 4.0 –kokonaisuutta
Julkaistu: 2018-10-24

Älykäs tulevaisuus

Kuvantaminen ja kuvankäsittely on tärkeä osa Industry 4.0 –kokonaisuutta. Teollisten kameroiden ympärille rakennetut kuvankäsittelyjärjestelmät ovat jo olennainen osa automatisoitua tuotantoa. Kaikkien valmistusvaiheiden kuvantaminen raaka-aineiden tarkastuksesta ja tuotannon valvonnasta lopputarkastuksiin ja laadunvarmistukseen ovat välttämätön osa, jotta saavutetaan huippuluokan tehokkuus ja tiukat laatuvaatimukset.

Industry 4.0 tuo mukanaan uusia prosessimuotoja ja organisaatiota teollisuustuotannossa. Kaiken perusta on tehokas verkkotietoliikenne. Tavoitteena on itsenäinen, voimakkaammin räätälöity ja tehokas tuotanto joka onnistuu laajaan tiedonkeruun ja tehokkaan tiedonvaihdon avulla.

Kuvan tallennus ja käsittely voivat olla ratkaisevia tekijöitä jotta Industry 4.0. vaatimukset saavutetaan. Tätä auttaa että kamerat tulevat pienemmiksi ja edullisemmiksi, vaikka suorituskyky paranee jatkuvasti. Tekninen kehitys, yhdessä jatkuvan datan siirron kehittymisen kanssa, avaa lukuisia mahdollisuuksia Industry 4.0. sovelluksiin.

 

Tuoteuutiset

Industry 4.0 tavoitteet tuovat myös muutoksia ihmisten työskentelytapoihin. Ihmisen tehokkuutta voidaan parantaa älykkäillä konenäköjärjestelmillä, jotka on integroitu kypärään, vaatteisiin ja työkaluihin. Tämä on täysin teknisesti mahdollista, koska kamerat tulevat yhä pienemmiksi ja kevyemmiksi. Huippulaatuiset teollisuuskamerat, joiden paino on alle 30 g, mukaan lukien linssi ja kotelo, ovat saatavilla jo tänään.

Nämä kamerajärjestelmät voivat tallentaa ihmisen toiminnan ja työn vaiheet visuaalisesti, tarkastaa tuloksia, tunnistaa järkeviä jatkotoimia tai tietoja ja välittävät sen ihmisille vaikka ilmoituksina AR (augmented reality) laseihin. Tämä auttaa edistämään ihmisen tekemän työn tuottavuutta.


Basler Ace-kamerat ovat kompaktin kokoisia
OEM tarjoaa laadukkaat komponentit kaikkiin tulevaisuuden kuvantamisen tarpeisiin. 
Basler on maailman johtava teollisten digitaalikameroiden valmistaja, joka on toiminut alalla jo 30 vuoden ajan. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 300 teolliseen kuvantamiseen tarkoitettua kameraa, joilla pystytään kattamaan asiakkaiden hyvinkin erilaiset vaatimukset niin matriisi-, viiva-, kuin 3D-kamerajärjestelmissä.

Basler Pylon -ohjelmistopaketti koostuu helppokäyttöisestä kuvantamisohjelman kehitysympäristöstä (SDK), ajureista sekä muista työkaluista, jotka auttavat vaivattomasti luomaan kokonaisen kuvantamisjärjestelmän yhdessä minkä tahansa Basler-kameran ja muiden kuvantamisen komponenttien kanssa.

MIKÄ ON INDUSTRY 4.0?

Industry 4.0 on visio siitä, miten tulevaisuudessa tuotanto toimii asiakaslähtöisemmin, automaattisemmin, joustavammin ja nopeammin. Järjestelmien äly ohjaa automaatiota ja henkilöitä digitaalisesti.

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti