Basler Embedded Vision Kits
Julkaistu: 2019-09-20

Nopeuta sulautettujen kamerajärjestelmien kehitystä

Teollisuuskameroiden valmistaja Basler on kehittänyt erityisiä Embedded Vision Kit -testaussarjoja helpottamaan sulautettujen kamerajärjestelmien kehitystä ja kameramoduulien testausta. Testaussarjat koostuvat Baslerin dart-kameramoduulista sekä sen liittämiseksi ja käyttämiseksi tarvittavista tarvikkeista.

Baslerin dart board level -kamerat tarjoavat kattavan valikoiman eri tarkkuus- ja nopeusluokkien kameroita sulautettuihin kamerajärjestelmiin. Rajapintavaihtoehtoina ovat standardi USB 3.0 (yhteensopiva myös USB 2.0 laitteiden kanssa) sekä pienet ja kevyet, lattakaapeliliitäntöihin pohjautuvat BCON for MIPI ja BCON for LVDS. Basler dart-kameramoduulit ovat mallista rippuen saatavilla joko CS-Mount tai  S-Mount kiinnikkeellä, tai kokonaan kiinnikkeettömänä Bare Board -versiona.

Tuoteuutiset

Testaussarjoja on tällä hetkellä saatavissa neljä erilaista:

Basler dart BCON for MIPI Development Kit with Snapdragon 820

sisältää kaikki tarvittavat komponentit Basler dart -kameran integroimiseksi BCON for MIPI -rajapintaan. Se sisältää 5 MP dart -kameran (13 MP malli tulossa), Qualcomm Snapdragon 820 -pohjaisen kehitysalustan sekä kaikki tarvittavat kaapelit ja tarvikeet toimivan MIPI-pohjaisen kuvantamisdemon rakentamiseksi. Kehitysalustaan on valmiiksi asennettu tarvittavat ajurit ja ohjelmistot testaamisen ja kehittämisen aloittamiseksi, joten se tarjoaa todellisen plug and play -ratkaisun dart BCON for MIPI -kameramoduulien testaamiseen.

 

Basler Add-on Camera Kit IMX8

on kehitetty helpottamaan ja suoraviivaistamaan kameran käyttämistä NXP:n suosituissa i.MX 8 -sarjan kehitysalustoissa. Sarja sisältää 5 MP tai 13 MP dart-kameran sekä tarvittavat kaapelit ja adapterit kameran liittämiseksi kehitysalustaan, tehden käyttöönotosta nopeaa ja helppoa.

Basler Embedded Vision Kits

Basler dart BCON for LVDS Development Kit

sisältää kaiken tarvittavan dart-kameran integroimiseksi BCON for LVDS -rajapintaan. Paketti sisältää dart-kameran, Xilinx Zynq®-7000 AP -pohjaisen kehitysalustan sekä tarvittavat osat ja tarvikkeet LVDS-rajapintaan pohjautuvan kuvantamisdemon rakentamiseksi. Kehitysalustaan on valmiiksi asennettu tarvittavat ajurit ja ohjelmistot testaamisen ja kehittämisen aloittamiseksi, joten se tarjoaa todellisen plug and play -ratkaisun dart BCON for LVDS -kameramoduulien testaamiseen.

 

Basler dart USB Evaluation Kit

on plug and play -tyyppinen ratkaisu Basler dart USB3-kameran testaamiseksi. Se sisältää S-Mount kiinnikkeellisen 5 MP dart-kameran, yhteensopivan optiikan sekä USB3-kaapelin, joiden avulla kameraa on helppoa ja nopeaa alkaa testaamaan.

OEM:n Konenäkö-tuotteiden asiantuntijat ovat valmiita auttamaan dart-kameroiden ja testaussarjojen yksityiskohtiin ja käyttömahdollisuuksiin liittyvissä kysymyksissä.

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti