GPU-kiihdytettyä laskentaa koneoppimiseen ja keinoälyyn
Julkaistu: 2018-10-29

GPU-kiihdytettyä laskentaa keinoälyyn

Taiwanilainen Neousys Technology tarjoaa koeteltua laatua ja uusia innovaatioita teolliseen tietojenkäsittelyyn. Valikoimista löytyy laadukkaita ja kestäviä tietokoneita niin teollisuuteen, kuvantamiseen kuin ajoneuvokäyttöön.

Viimeisen reilun vuoden aikana Neousys on tuonut tarjolle useita vaihtoehtoja nopeasti kasvaville GPU-laskentaa hyödyntävien sovellusten markkinoille. GPU-kiihdyttimen käyttö tarjoaa huomattavan parannuksen koneen rinnakkaislaskentakykyyn pelkän keskusprosessorin käyttöön verrattuna, mistä hyötyvät etenkin erilaiset neuroverkkoja ja koneoppimista hyödyntävät järjestelmät. Nuvo GC -koneet on suunniteltu käytettäväksi Nvidian CUDA-teknologioita käyttävien kiihdytinkorttien kanssa.

Neousys julkaisi ensimmäiset 75W GPU-kortteja tukevat kompaktikoneet Nuvo-5095GC:t, sekä erityisesti konenäkösovelluksiin suunnatun reaaliaikaisella I/O:lla varustettu Nuvis-5306RT:n, vuoden 2017 toisella neljänneksellä. Näitä seurasi myöhemmin kesällä julkaistu suurempaan tornikoteloon rakennettu Nuvo-6108GC, johon voi asentaa jopa 250W GPU-kortin sekä lisäksi kaksi muuta PCIe-laajennuskorttia. Neousys on toiminut ”Kiinan Googleksi” kutsutun Baidun teknologiapartnerina autonomisten ajoneuvojen kehityksessä, ja Nuvo-6108GC:tä hyödynnetään nykyään Baidun Apollo-projektissa auton laskentayksikkönä.

Vuoden 2018 syksyllä julkaistiin uudempaan Intelin 8. sukupolven arkkitehtuuriin perustuva Nuvo-7160GC, joka tukee maksimissaan 120W TDP GPU-korttia, ja se sisältää myös M.2 2280-väyläpaikan huippunopeita NVME/Optane-levyjä varten. Uuden sukupolven prosessoritekniikka ja mahdollisuus tehokkaan GPU-kiihdyttimen käyttöön takaavat Nuvo-7160GC:lle kompaktikoneiden luokassa ennennäkemättömän suorituskyvyn. Neousys on myös tuomassa markkinoille saman koneen Nvidia Tesla P4/Tesla T4-kiihdytinkortteja varten suunnitellun mallin, jonka erityinen ilmanvaihdon rakenne mahdollistaa näiden perinteisesti räkkikoneissa käytettävien huipputehokkaiden GPU-kiihdyttimien asentamisen kompaktiin teollisuustietokoneeseen. Tesla P4 ja Tesla T4 pystyvät tarjoamaan erittäin matalan latenssin ja korkean laskentatehon hyvällä energiatehokkuudella vaativiin keinoälyn ja syväoppimisen sovelluksiin.

Tuoteuutiset

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti