Basler ace U -kamera uutuudet
Julkaistu: 2019-01-16

Korkean resoluution uutuudet Baslerilta

- 20 Mp Ace U kamera Sonyn IMX183 kennolla

Basler laajentaa valikoimaansa neljällä uudella Ace U-sarjan kameramallilla. Nämä Exmor R-sarjan IMX183 kennoilla varustetut kamerat ovat ihanteellinen vaihtoehto korkeaa tarkkuutta vaativiin tarkastussovelluksiin.

Sekä väri- että mustavalkoversioina saatavana olevat kamerat mahdollistavat 20 megapikselin tarkkuuden 1” kennokoolla ja jopa 17 fps kuvanopeudella.

Innovatiivinen BI (taustavalaisu) – kenno tarjoaa erinomaisen herkkyyden ja alhaisen kohinatason pienelläkin pikselikoolla, minkä ansiosta kameran kuvanlaatu on aiempaa parempi myös heikoissa valaistusolosuhteissa.

Kamerat ovat saatavana sekä GigE- että USB 3.0 – rajapinnoilla. Ne on varustettu Baslerin patentoimalla PGI-toiminnolla, joka mm. lisää kuvan terävyyttä ja kontrastia sekä vähentää kohinaa.

Uusi GigE Vision 2.0 standardi laajentaa entisestään GigE-rajapinnan käyttömahdollisuuksia etenkin monikamerajärjestelmissä PTP-ominaisuuden (Precision Time Protocol) mahdollistaman täsmällisemmän, jopa mikrosekuntiluokan tarkkuuden tarjoavan, synkronoinnin avulla.

  • 20MP Sony IMX183 kenno
  • Nopeus jopa 17 fps
  • GigE ja USB3 rajapinnat
  • 1” kenno - 2,4 μm pikselikoko
  • Rolling shutter

Tuoteuutiset

lisätiedot

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti