Photoneo PhoXi 3D-skanneri
Julkaistu: 2018-07-26

Photoneo PhoXi 3D-skannerit

PhoXi 3D-skannerit perustuvat kehittyneeseen strukturoidun valon kuvantamistekniikkaan, jossa perinteisen kahden kameran stereokuvauksen toinen kamera on korvattu kuvioprojektorilla.

Kuvioprojektori tuottaa koodauskuvion kuvattavan kohteen pinnalle, mikä mahdollistaa muotojen tarkan tunnistuksen. Photoneon käyttämän tekniikan suurimpina etuina on riippumattomuus kohteen pinnan muodosta tai pinnan materiaalista, sekä parempi kuvantamisnopeus. Laitteen sulautettu prosessointi- ja kontrolliyksikkö hoitaa kaiken tarvittavan laskennan, tuottaen valmista dataa pistepilvenä (Point Cloud), syvyyskarttana (Depth Map), normaaleina, tekstuureina ja pikselitietona (per pixel Confidence).

Photoneo 3D Localization C++ SDK mahdollistaa kohteiden paikallistamisen CAD-mallien avulla. Järjestelmälle annetaan tieto etsittävästä osasta syöttämällä osan CAD-malli, minkä perusteella järjestelmä etsii mallia vastaavan osan skannatulta alueelta ja palauttaa osan paikkatiedon järjestelmään. Osalle on myös mahdollista määritellä yksi tai useampi poimintapiste, jotka huomioidaan koordinaattien palautuksessa. 

Photoneo PhoXi 3D-skanneri käyttö

 3D-skannerin mahdollisia käyttökohteita ovat esimerkiksi erilaiset kohteentunnistuksen sovellukset, automaattinen poiminta ja ladonta sekä tarkastus-, mittaus- ja analysointisovellukset.

3D-skannerin ominaisuuksia:

  • 5 mallia erikokoisille kohteille
  • Kaikille materiaaleille
  • Lyömätön nopeus ja skannauksen laatu
  • Korkea 3,2M pisteen tarkkuus
  • Gigabit Ethernet -liitäntä
  • Tehtaalla kalibroitu, valmis integroitavaksi

Tuoteuutiset

Lisätiedot

Tommi Laine
Tommi Laine
Tekninen tuki
040 3412 368 040 3412 368
tommi.laine@oem.fi Sähköposti

Konenäkö

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti