Uusi Photoneo PhoXi 3D -skanneri
Julkaistu: 2020-10-14

Parempi, nopeampi ja kestävämpi - PhoXi 3D

Photoneo on tuonut markkinoille uuden version PhoXi 3D -skannerista.

Uusi Phoxi 3D sisältää parannuksia, joiden kehittämiseen ovat vaikuttaneet asiakkaiden toiveet sekä laaja kokemus toimitetuista laitteista ja niiden käyttöympäristöistä. Uusi PhoXi soveltuukin käytettäväksi myös tavanomaista haastavammissa olosuhteissa. Päivitetystä mallista löytyvät muun muassa seuraavat ominaisuudet: 

Tuoteuutiset
Uusi Photoneo PhoXi 3D -skanneri

Nopeampi:

Jopa 200 ms lyhyempi skannauksen kokonaiskesto. Valmistajan uusi, lämpötilat huomioon ottava tehdaskalibrointi mahdollistaa entistäkin paremman suorituskyvyn myös muuttuvissa lämpötiloissa.

Kestävämpi:

IP65-koteloinnin ansiosta laite on suojattu pölyltä ja vesiroiskeilta, ja siten sen suorituskyky ei muutu vaikeimmissakaan teollisissa olosuhteissa. Myös laitteen data ja sähkönsyöttökaapelit on päivitetty kestäviin ja varmatoimisiin M12-liittimiin. 

Sähkönsyöttö: Päivitetyn tehoyksikön myötä laitteen käyttöjännitteet voidaan syöttää pelkän Ethernet- kaapelin kautta (PoE). Sähkönsyöttö on myös mahdollista erillisellä kaapelilla, jolloin käytettävissä on laitteen ulkoiset I/O-linjat.

Päivitetty laiteohjelmisto:

Uusi PhoXi 3D Scanner tarjoaa entistä paremman suodatuksen ulkoiselle hajavalolle ja heijastuksille, ja siinä on enemmän käyttäjäasetuksia skannauksen hallintaan ja nopeuden optimointiin.

Uusi, ympäristöystävällisempi pakkaus:

Photoneo on edelläkävijä 3D-teknologian kuvantamisessa ja sovellusratkaisuissa. Sen innovatiivinen tuotekehitys etsii ratkaisuja, jotka tukevat yrityksen ympäristöarvoja. Uusi PhoXi 3D toimitetaankin asiakkaalle uudessa ympäristöystävällisessä pakkauksessa. 

PhoXi 3D mallit

lisätiedot

Tommi Laine
Tommi Laine
Tekninen tuki
040 3412 368 040 3412 368
tommi.laine@oem.fi Sähköposti

Konenäkö

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti