ajoneuvotietokoneet
Julkaistu: 2020-05-13

Neousys VTC-sarjan ajoneuvotietokoneet

Tietojenkäsittelyn tarve ajoneuvoissa kasvaa jatkuvasti kun liikennettä ja ajamista pyritään muuttamaan älykkäämmäksi ja tehokkaammaksi. Ympäristön olosuhteet, kuten suuret lämpötilanvaihtelut, tärinä ja kosteus asettavat erityisiä vaatimuksia ajoneuvoissa käytettäville tietokoneille.

Teollisuustietokonevalmistaja Neousys Technologyn VTC-sarja on suunnattu erityisesti ajoneuvosovelluksissa käytettäväksi. Sarjasta löytyy eri teho- ja kokoluokkien laitteita niin raideliikenteeseen kuin rekkoihin ja autoi- hin, kuin myös E-hyväksyttyjä sekä EN 50155 -sertifioituja malleja.Tyypillisiä käyttökohteita ajoneuvotietokoneille ovat erilaiset navigointisovellukset, kalustonseuranta, valvonta- ja monitorointi, ajoneuvojen välinen kommunikointi (V2V) sekä autonomisen ajamisen sovellukset.

Neousysin ajoneuvokäyttöön suunnatuista koneista pienimmät ovat vain noin kahvipaketin kokoisia pää- osan tarjonnasta painottuessa kompaktiluokan laitteisiin. Kaikki VTC-sarjan koneet sisältävät sisäänrakennettuna CAN-väylän, PoE+ Ethernet-portteja, USB- ja sarjaport- teja sekä digitaalisen I/O:n. Mallista riippuen koneiden ominaisuuksia voidaan laajentaa M.2-, miniPCIe- tai PCI Express-liitännäisillä laajennoksilla kuten 3G/4G, WiFi ja GPS -korteilla.

  • Laaja lämmönkesto, jopa -40°C... +70°C
  • Sisäänrakennettu CAN 2.0
  • Iskun- ja tärinänkestävyys MIL-STD-810G tai IEC60068
  • Osa malleista saatavilla M12 Ethernet-liittimillä
  • E-hyväksyttyjä sekä EN 50155 -sertifioituja malleja
 

Tuoteuutiset

Katso tuotteet

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti