Molex mPm Dual-Din
Julkaistu: 2022-08-30

Tilansäästöä Molex mPm DUAL-DIN-liitinkaapeleilla

Hydrauliikkalaitteiden suuntaventtiileitä ohjataan tavallisesti sähköohjatuilla keloilla, jotka sijaitsevat lähekkäin toisiaan. Esim. kuusihaaraisen venttiiliryhmän johtosarjaan tarvitaan jokaiselle kelalle oma syöttökaapeli, eli johtosarjaan tulee 12 liitoskaapelia. Ongelma on niiden sovittaminen ahtaaseen tilaan.

DUAL-DIN-liitinkaapeleita käyttämällä syöttökaapelien määrä supistuu kuuteen kaapeliin ja samalla läpivientien määrä sekä todennäköisyys virhekytkentöihin vähenevät tuntuvasti. Venttiiliryhmän johtosarjan kokoonpanoon kuluu vähemmän aikaa kun läpivientejä on vähemmän ja kaapelinippu on ohuempi sekä taipuisampi. DUAL-DIN-liitoskaapelissa on kummallekin kelalle yhteinen 0-johdin mutta ohjaussignaaleille erilliset johtimet.

On-off-venttiillien ohjauksessa on suositeltavaa käyttää transienttisuojalla varustettua liitintä. Transienttisuojana käytetään joko diodia tai varistoria. Liittimessä on myös LED-indikointi, joka helpottaa vian etsintää ja koestusta. Liitoskaapelit on saatavana myös ilman piiriä jos suojausta ei tarvita.

Tuoteuutiset

Ominaisuuksia:

  • DIN A tai B -tyypin liitin kiinteällä kaapelilla
  • Kotelointiluokka IP67
  • Saatavana transienttisuojalla tai ilman elektroniikkapiiriä
Molex Dual-Din-kaapelit
Molex mPm Dual-Din
Molex mPm Dual-Din

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Petteri TarvolaPetteri Tarvola

Tuotepäällikkö

+358403412424 040 3412 424

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti