Han® 1A – Monikäyttöinen, pienikokoinen ja kestävä
Julkaistu: 2019-06-04

Han® 1A – Monikäyttöinen, pienikokoinen ja kestävä

Uusi Harting Han® 1A tarjoaa kestävän ja monipuolisen teollisuusliitinratkaisun tämän päivän vaatimusten mukaisesti entistä pienemmässä koossa. Tuoteperheestä löytyvät kosketinosat tiedonsiirtoon, virransyöttöön ja ohjaussignaaleihin.

Modulaarisen rakenteen ansiosta voidaan pienellä määrällä nimikkeitä rakentaa suuri määrä erilaisia variaatioita eri käyttökohteisiin. IP20 ratkaisu syntyy kahdella nimikkeellä kohteisiin joissa ei erityisiä vaatimuksia ole. Vedonpoistoadaptereilla liittimistä saa tarvittaessa vesi- ja pölytiiviin pikaliitoksen, jos vaaditaan IP65-kotelointiluokkaa. Kotelot, kosketinosat ja vedonpoistot on valmistettu kemikaaleja sietävästä ja kestävästä materiaalista. 

Liitinrungot liitetään toisiinsa painamalla ja lukitaan joko metallisella salvalla tai pikalukolla, joka avautuu peukalolla painamalla. Tärinänkestävä liitos syntyy joko puristus- tai ruuviliitoksella.  Puristusliitos on suositeltava kytkentämenetelmä sarjatuotantannossa kun taas ruuviliitos soveltuu kenttäasennuksiin. Puristusliitoksella saadaan pieneen liittimeen jopa 12kpl D-sub kontakteja.

Tuoteperheeseen kuuluu myös kätevä seinäasennuskiinnike, vedonpoistot sekä liittimien värikoodaukseen koodauspalat. Koska osat ovat yhteensopivia, voidaan pienellä varastoinnilla ylläpitää suurta määrää erilaisia vaihtoehtoja heti saatavilla.  

 

Tuoteuutiset

lisätiedot

Janne Hyvönen
Janne Hyvönen
Tuotepäällikkö

Kaapelit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti