ICC-liittimet ovat uutta Hartingilta
Julkaistu: 2024-02-13

Uutta Hartingilta! ICC-liittimet nopeaan ja turvalliseen liitäntään

Installation Circular Connectors eli ICC-liittimet ovat saksalaisvalmistaja HARTINGin uutta käsialaa!

ICC-liittimet ovat HARTINGin vastaisku tyypillisille MIL-liittimille. Suurin ero MIL-liittimiin verrattuna on irrotettavat kosketinosat, joka mahdollistaa liittimen muokkaamisen ja päivittämisen tulevaisuudessa. Tämä myös mahdollistaa sijainnista riippumattoman asennuksen, kun kaapeliin valmiiksi asennettu kosketinosa voidaan liittää koteloon liittimen takakautta. Liittimen pyöreällä muotoilulla saadaan optimoitua kontaktitiheys, jolloin saadaan suuria napalukuja pieneen tilaan.

Tuoteuutiset

Irrotettavat kosketinosat mahdollistavat muokkaamisen ja päivittämisen

Tuoteperheen ensiliitin on ICC20, joka on jopa HARTINGin omaa kosketinosaa Han® 3A:ta pienempi. Koteloiden kanssa liittimen levein kohta jää halkaisijaltaan alle 5 cm! Tällä hetkellä kosketinosaksi on saatavana 27+PE-napainen kosketinosa, jonka nimellisvirta on 10 A ja nimellisjännite jopa 300 V. Kosketinpinnit ovat tutut Han® D-pinnit, joten et tarvitse uusia erikoistyökaluja asennukseen.

Kotelot on varustettu Bayonet lukituksella, joka mahdollistaa nopean ja turvallisen liitännän. Lisäksi kotelot valmistetaan painevaletusta sinkistä, mikä takaa kestävyyden ilman liiallista painoa. Liitin kiristyy pyörittämällä ja lukittuu kiinni asti jo kolmanneskierroksella, samalla antaen pienen äänimerkin kiristyksen ollessa riittävä. Koteloihin on myös mahdollista vaihtaa erilaisia takaosia, jolloin voidaan sovittaa holkitiiviste sopivaksi kaapelia varten. Koteloissa on integroitu koodausjärjestelmä, jolla voidaan valita neljän eri koodauksen väliltä. Tiiviysluokka on IP69/IPX9, mikä takaa liittimen turvallisuuden!

ICC-liittimet
ICC-liittimet

Check mark   NOPEA JA TURVALLINEN ASENNUS

Check mark   IRROTETTAVA KOSKETINOSA

Check mark   PIENI KOKO JA KORKEA KONTAKTITIHEYS

Check mark   INTEGROITU KOODAUSJÄRJESTELMÄ

Check mark   KORKEA IP-LUOKITUS

Check mark   TUTTU LIITOSTAPA


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jaro VehanenJaro Vehanen

Tuotepäällikkö

+358403412469 040 3412 469

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti