DT06-liitinkaapelit nyt meiltä.
Julkaistu: 2023-03-10

Lützen valetut DT-liitinkaapelit

Valetut Deutsch 2-napaiset liitinkaapelit ovat hyvä ratkaisu venttiilien sähköiseen ohjaukseen. Liittimistä löytyy sisäänrakennettu transienttisuoja ja LED-indikointi. Kaapeli on öljynkestävä ja sillä on laaja käyttölämpötila-alue. Liittimen kotelointiluokka on IP67.


Tuoteuutiset
Ajoneuvojen ja työkoneiden johtosarjoissa käytetään usein Deutsch-ajoneuvoliittimiä. Ne ovat yleisiä myös antureiden ja magneettiventtiilikelojen sähköisenä liittimenä. Deutsch-ajoneuvoliittimet kasataan irtokomponenteista. Liittimien kasaus vaatii erityisiä työkaluja ja tarvikkeita, jotta liitoksesta tulee luotettava ja tiivis. Tehdastekoisen liittimen käyttö on nopea ja vaivaton ratkaisu.

Toimittajamme Lütze valmistaa valettuja Deutsch DT -liitinkaapeleita. Niissä on liittimenä DT06-2S, johon on valettu PUR-kaapeli. Venttiilien ohjaukseen suositellaan liitintä jossa on sisäänrakennettu transienttisuoja, joka suojaa ohjauselektroniikkaa. Lisäksi mukana oleva LED-indikointi helpottaa testausta ja vianetsintää. Valettuja DT-liitinkaapeleita saa myös ilman elektroniikkapiiriä.

Ominaisuuksia:

  • Valetut DT06-2S liittimet
  • LED-indikointi ja transienttisuoja
  • PUR -kaapeli
  • IP67 kotelointiluokka

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Petteri TarvolaPetteri Tarvola

Tuotepäällikkö

+358403412424 040 3412 424

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti