• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Siemens Simatic
Julkaistu: 2023-04-14

Siemens Skaalautuva älykäs automaatio

Siemensin ohjelmoitavien logiikoiden tuotevalikoimasta löytyy kone- ja kyberturvalliset ratkaisut haastaviin olosuhteisiin sekä laskentatehoa vaativiin käyttökohteisiin. Ohjelmistopohjainen logiikka, Software Controller, mahdollistaa myös PC-pohjaisten ratkaisujen toteuttamisen.


Tuoteuutiset

Logo!


Logo! on tunnetusti varma valinta yksinkertaisiin automaatioratkaisuihin niin teollisuuteen kuin kiinteistöihin. Pilviominaisuuksilla varustetut Logo!-tuotteet luovat myös uusia mahdollisuuksia automaatioon.

Simatic S7-1200

Simatic S7-1200-sarjan ohjelmoitavat logiikat ovat kommunikaatio- ja teknologiaominaisuuksilla varustettuna fiksu ja kompakti ratkaisu automaatiojärjestelmiin. Löydät ne myös turvaversioina!

video cannot show image

video cannot show image

Simatic S7-1500


Monipuoliset Simatic S7-1500 -logiikat mahdollistavat niin yksittäisten laitteiden kuin kokonaisten tuotantolaitosten automatisoinnin vastaamalla korkeisiin suorituskyky- ja yhteensopivuustarpeisiin. Tehokkaimpana ohjelmoitavien logiikoiden tuoteperheenä Simatic S7-1500 vastaa huipputeknisillä ominaisuuksillaan jopa tulevaisuuden haasteisiin. Vaativia liikkeenohjauksen sovelluksia varten on myös saatavilla Simatic S7-1500T -teknologialogiikat. Fiksu ja kompakti ratkaisu automaatiojärjestelmiin. Löydät ne myös turvaversioina!

Hajautetut ohjelmoitavat logiikat


Hajautettuja ohjelmoitavia logiikoita käytetään laajoissa laitekokonaisuuksissa sekä laitteissa, joissa ei ole paljoa tilaa ohjausjärjestelmää varten. Niissä yhdistyy modernien Simatic S7-1500 - ja kompaktien Simatic ET 200SP -logiikoiden parhaat puolet.
Siemens hajautet ohjelmoitavat logiikat

Siemens drive controller

Software Controller


PC:ssä pyörivä Software Controller (ohjelmistopohjainen logiikka) toteuttaa niin perinteiset prosessi- ja koneohjaukset kuin haastavammatkin ylemmän tason toiminnallisuudet. Laajemmat teknologiset mahdollisuudet sekä korkeampi suorituskyky takaavat sulavan ohjauksen myös raskaammissa käyttötapauksissa. PC-pohjaisessa ohjauksessa yhdistyy käyttöjärjestelmän hyödyntäminen ja ohjelmistointegraatio laiteohjausten osalta ja ne on eroteltu toisistaan kokonaan maksimaalisen tuotannon varmistamiseksi.

Drive Controller

Simatic Drive Controller on yhdistelmä ominaisuuksia Simatic S7-1500 -logiikasta, liikkeenohjauksesta ja Sinamics S120-sähkökäyttöohjauksesta. Teknologialisäosat ja tehokas kommunikaatiorajapinta tekevät monimutkaisten laitteiden toteutuksesta mahdollista.

Ota yhteyttä

Ilari Joentausta
Ilari Joentausta
Tekninen myynti

Tampereen toimipiste
Siemens

Arto Kekkonen
Arto Kekkonen
Tekninen myynti

Tampereen toimipiste
Siemens

Jari Selkosmaa
Jari Selkosmaa
Tekninen asiantuntija / myynti

Jyväskylän toimipiste
Siemens

Hannu Hinttu
Hannu Hinttu
Tuotepäällikkö

Tampereen toimipiste
Siemens

Teknisiä neuvoja
Hannu HinttuHannu Hinttu

Tuotepäällikkö

+358445212372 044 521 2372

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti