Langaton juotosasema B-iron
Julkaistu: 2022-12-23

Langaton juotosasema B-iron

Akkutekniikan suuret harppaukset ovat mahdollistaneet uusien innovaatioiden implementoimisen myös juotoslaitteisiin. JBC on tuonut markkinoille täysin uuden ammattilaiskäyttöön tarkoitettujen langattomien juotosasemien tuoteperheen, joka kantaa nimeä B-IRON.

Juotosasemissa on integroituna puhdistusosio, joka sisältää messinkivillan ja kupin, jonka reunaan juotoskärki voidaan pyyhkiä turvallisesti. Asemassa on myös teline neljälle juotoskärjelle, sekä juotoskärjen vaihtoyksikkö. Aseman takana on USB-lähtö irroitettavan näyttöpäätteen lataamista varten, sekä itse työkaluteline käsiosan lataamiselle. Asemat sisältävät kaikki JBC:n perinteisistä juotosasemista tutut ominaisuudet, jotka ovat hallittavissa mukana tulevan tabletin kautta.

Tuoteuutiset

Helposti liikuteltava ratkaisu

B-IRON-juotosasemat ovat erinomaisia ratkaisuja juotospisteille, joissa käsitellään suuria kokonaisuuksia, jolloin tavanomaisten juotoslaitteiden johdot luovat haasteita liikkuvuuteen, mutta ne käyvät myös mainiosti perinteisten juotosasemien korvaamiseen tuotantolinjoilla mobiilimmalla versiolla.

B-IRON-käsiosan sydämenä toimii 7.4 V Li-Ion-akku, joka mahdollistaa 15 W tai 24 W piikkitehon juotoskärjelle, sekä erittäin nopean latauksen käsiosan ollessa telineessä. Täydellä akulla pystyy suorittamaan jopa 100 SMD-juotosliitosta ilman lataamista. Langaton B-IRON-käsiosa on yhteydessä asemaan vakaalla Bluetooth Low Energy (BLE) -yhteydellä, jonka kantama riittää varmasti vaikka siirtyisit pitkänkin matkan päähän itse juotosasemasta.

B-IRON-tuoteperheeseen kuuluu seuraavat mallit:

  • 115–Nanojuotosasema, 15 W piikkiteho (7.4 V/120 mAh)
  • 115T–Nanopinsettiasema, 15 W piikkiteho (7.4 V/180 mAh)
  • 210–Tarkkuusjuotosasema, 24 W piikkiteho (7.4 V/180 mAh)

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti