Optilian tarkastuskamerat ja videomikroskoopit laadunvalvontaan
Julkaistu: 2020-05-13

Optilian tarkastuskamerat ja videomikroskoopit laadunvalvontaan

Optilia Instrumentsin robustit tarkastuskamerat ja videomikroskoopit on suunniteltu erityisesti teolliseen ympäristöön helpottamaan laadunvalvontaa, suurta tarkkuutta vaativaa työtä sekä dokumentointia. Laaja valikoima erilaisia lisävarusteita mahdollistaa helppokäyttöisen kokonaisuuden kaikenlaisiin sovelluksiin.

Tarkastuskamerat

Tarkastuskameroiden 30-kertainen optinen suurennus, automaattinen tarkennus, ja jopa +15 dioptriaan yltävät close-up-linssit mahdollis-
tavat todella pienten kohteiden helpon ja nopean tarkastamisen.Tarkastuskamerat voivat toimia itsenäisesti ilman tietokonetta pelkällä kuvankaappaimella, joka tallentaa kuvat SD-kortille, tai vaihtoehtoisesti tietokoneeseen liitettynä. Kameroihin on saatavilla useita erilaisia jalustoja, valaistusratkaisuja ja lisätarvikkeita tarpeen mukaan.
  • Tarkastuskameran näkökentän laajuus 240mm etäisyydellä:
  • 1x Suurennus: 272x153mm
  • 30x Suurennus: 9.4x5.3mm
  • +10 Close-upilla: 3.5x2.0mm (60mm etäisyys)

Videomikroskoopit

Videomikroskoopin ja patentoidun 90° kulmaoptiikan avulla BGA-liitosten tarkastaminen käy käden käänteessä. Pienimmän 90° kulmaoptiikan footprintti on vain 0.4x3.4mm, joten sillä mahtuu todella ahtaisiinkin väleihin. Pienin kuvattava BGA stand-off on 40 mikrometriä. Kulmaoptiikoiden lisäksi mikroskooppiin on saatavilla perinteisiä optiikoita 1-500x väliltä.

Videomikroskoopit soveltuvat lisätarvikkeidensa, ja vaihdettavien optiikoiden ansiosta erinomaisesti myös esimerkiksi  non-contact-XYZ -metrologiaan, ja kaikenlaiseen laadunvalvontaan.

Tuoteuutiset

lisätiedot

Optilia Tarkastuskamerat

Optilian tarkastuskameroissa on vakiona 30x optinen suurennos. Työpisteellä tehtävään visuaaliseen tarkastukseen, tarkkaan työhön ja tavanomaiseen kuvien ottamiseen 720p laatu riittää erinomaisesti. Jos kuvia täytyy syystä tai toisesta rajata tai käsitellä, tai kuva peilata isolle näytölle, on 1080p tai 4K-kuvanlaatu suositeltu. Kameran eteen asennettavalla close-up linssillä päästään jopa muutaman senttimetrin kuvantamisetäisyyksiin, jolloin 30x optinen suurennus mahdollistaa kameran käyttämisen mikroskooppina. Kameroihin on saatavilla useita erilaisia jalustoja, jotka mahdollistavat kameran vaivattoman käyttämisen erilaisissa käyttökohteissa. Sonyn Exmor-kuvasensori tekee laadunvalvonnasta, ja erittäin suurta tarkkuutta vaativasta työstä täysin vaivatonta. Kameroihin on myös saatavilla dioptereita jopa +15 asti. Kattava valikoima erilaisia varusteita mahdollistaa kokonaisuuden joka täyttää tarpeen kuin tarpeen. Alla on esiteltynä muutama kokonaisuus, mutta autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeeseen. Ota rohkesti yhteyttä!

Optilia Videomikroskoopit

Optilia Flexia-videomiksroskooppimalliston optiikkavalikoima yltää jopa 500-kertaiseen suurennokseen. 90 asteen kulmaoptiikka mahdollistaa helpon BGA-juotosten tarkastuksen. Kattava valikoima erilaisia varusteita mahdollistaa kokonaisuuden joka täyttää tarpeen kuin tarpeen. Alla on esiteltynä muutama kokonaisuus, mutta autamme sinua löytämään sopivan ratkaisun juuri teidän tarpeeseen.
Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
040 3412 327 040 3412 327
rami.nurmi@oem.fi Sähköposti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti