• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Julkaistu: 2020-05-18

Teipit valmiiksi leikattuina

Konserniimme kuuluvan ATC Tape Converting AB:n kautta tarjoamme asiakkaillemme todella kattavan valikoiman erilaisia teippejä. Kaikki teipit ovat myös täysin kustomoitavissa tarpeidenne mukaan.

Meiltä löydät laajan valikoiman teippejä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Kaikki teippimme ovat täysin kustomoitavissa, ja saatavilla juuri tarvitsemassanne leveydessä, pituudessa tai vaihtoehtoisesti haastavaankin muotoon leikattuna.

Laminoimalla on mahdollista saada liimapinta lähestulkoon mihin tahansa materiaaliin, ja näin ollen pystytään valmistamaan asiakkaan tarpeiden mukaisia teippejä monista erilaisista materiaaleista.

MIKSI LEIKATA ERIKOISLEVEYTEEN?

Teipin leikkaaminen juuri tarvittuun leveyteen ei juurikaan vaikuta valmistuskustannuksiin, sillä standardimitatkin leikataan yksi kerrallaan irti pitkiltä keloilta. Suurin yksikköhintaan vaikuttava tekijä on siis itse materiaalin määrä.

Juuri oikean kokoisen teipin käyttäminen on myös vaivattomampaa kun teippiä ei tarvitse asettaa useita linjoja vierekkäin eikä sitä tarvitse leikata sopivammaksi, ja se voi näin säästää huomattavasti asennukseen kuluvassa työajassa sekä materiaalikustannuksissa.

Miksi leikata muotoon?

Teipin muotoon leikkaamisella pystytään monesti nopeuttamaan tuotantoa huomattavasti, kun tarvitaan tietynlaisia paloja teipistä. Muotoon leikattu teippi voi toimia esimerkiksi tiivisteenä tai vaikkapa suojakalvona.

Tuoteuutiset

ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mikä akku sopii parhaiten juuri sinun käyttöösi!

Rami Nurmi
Rami Nurmi
Tuotepäällikkö
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti