• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Medical-tuotteet lääketeollisuuteen
Julkaistu: 2023-04-27

Medical-tuotteet alan johtavilta valmistajilta

Moottori & Laakeri -osaston tuotteet lääketeollisuuteen alansa johtavilta valmistajilta.


Tuoteuutiset

Moottori & Laakeri-tuotealueelta löytyy kattavat ja monipuoliset ratkaisut lääketeollisuus -ja puhdastila käyttöympäristöihin. Valikoimastamme löydät muun muassa harjattomat DC-moottorit eri vaihteilla, ruostumattomat ja huoltovapaat laakerit, monipuolinen karamoottori -ja lineaarituotevalikoima sekä tunnetut ja luotettavat voimansiirtoratkaisut.

Osan tuotteistamme pystymme toimittamaan myös nopealla toimitusajalla.

 

Asiakaskohtaiset ratkaisut mahdollisia

Voimme tarjota erittäin kattavasti asiakasräätälöityjä ratkaisuja. Mikäli kyseessä on isompi sarja piirustustuotetta, on mahdollista teettää ensin 3D-printtauksella piirustusten mukainen testikappale, jonka sopivuus paikalleen on helppo todentaa.

  • Ruostumattomat ja huoltovapaat vakio- ja erikoislaakerit

  • Kattava DC-moottorivalikoima

  • Monipuolinen vaihdevalikoima

  • Ruostumattomat voimansiirtokomponentit

Tuotteet sopivat erinomaisesti lääketeollisuuden eri sovelluksiin niiden innovatiivisten materiaalien ansiosta, joka tekee tuotteista:

Hygieeninen
               hygieenisiä
kevyt rakenne
            kevyitä
Vedenkestävä
ruostumattomia ja kemikaalinkestaviä
Hiljainen käyttöääni
hiljaisia

Moottorituotteet

Moottorivalikoimaamme medikaaliteollisuudelle kuuluvat hiljaiset harjattomat ja harjalliset sähkömoottorit sekä askel- ja servomoottorit. Askelmoottorivalikoimaamme kuuluvat Fullingin ja JVL:n laaja kattaus askel- ja servomoottoreita. Askelmoottori on pitkäikäinen ja käyttöääneltään hiljainen.

Harjattomat ja harjalliset sähkömoottorimme on saatavilla myös jarrulla ja/tai pulssianturilla. Sähkömoottoreihin on saatavilla planeetta-, hammas- tai kulmavaihteet.

Valikoimaamme kuuluvat myös monipuolinen ohjain- ja vaihdevalikoima, jotka voidaan asentaa moottoreihin asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Moottorituotteet lääketeollisuuteen

Lineaarituotteet lääketeollisuuteen

Lineaarituotteet

Lineaarituotevalikoimaamme kuuluu kattavasti tuotteita medikaaliteollisuudelle. Kuljetinjärjestelmiä löytyy pienestä suureen ja moneen eri käyttöön. Saatavilla hihna-, rulla-, ketju- sekä hammashihnakuljettimet.

Lineaarituotteiden liike perustuu liukuun. Tuotteet on valmistettu kestävistä, huolto- ja korroosiovapaista materiaaleista, joten ne sopivat vaativiinkin käyttökohteisiin. Tuotteet ovat erittäin kustannustehokkaita. Ne eivät vaadi voitelua ja niitä on mahdollista käyttää tarvittaessa jopa veden alla.

Lisäksi meillä on laaja valikoima Moteckin karamoottoreita, jotka ovat suunniteltu erityisesti medikaaliteollisuuden tarpeet silmällä pitäen. MD-sarjan karamoottorit ovat hiljaisia, voimakkaita ja muotoilultaan linjakkaan tyylikkäitä. Nopeudeltaan nämä karamoottorit ovat hillitympiä, kuin esimerkiksi teollisuuskäyttöön tarkoitetut karamoottorit.


Laakerituotteet

Laakerivalikoimastamme löydät kuula-, rulla- ja neulalaakerit, kääntökehät, laakeriyksiköt ja liukulaakerit.

Medikaalilaitteet ovat erinomaisia kohteita igus®-laakereille. Niihin liittyy usein vesi- ja kemikaalipesua, ja koska tuotteen itsessään pitää olla hygieeninen, iguksen® tuotteet vastaavat erinomaisesti tähän vaatimukseen. Iguksen® pyörötangot, levymateriaali, liukuteippi sekä 3D-printtaus mahdollistavat monet piirustustuotteet.

Tuotteita on saatavana vakiomittaisina sekä piirustusten mukaan. Piirustustuote on erittäin hyvä vaihtoehto, mikäli esim. laakeri sovitetaan vielä erilliseen pesään. Tämä voidaan toteuttaa niin, että kahden komponentin sijaan käytetään valmiiksi koneistettua pesää igus®-materiaalista. Näin ollen pesä itsessään toimii myös laakerina.

 

Laakeritutoteet lääketeollisuuteen

Voimansiirtotuotteet lääketeollisuuteen

Voimansiirtotuotteet

Valikoimaamme medikaaliteollisuudelle kuuluvat hihnat ja hihnapyörät, akselikytkimet, ketjut ja ketjupyörät sekä hammastangot ja pyörät.

Valikoimastamme löytyvät niin pienet, keskisuuret kuin suuretkin kytkimet. Toimittajiemme Fennerin ja Sungilin kytkinvalikoimista saatavilla laadukkaat ja tehonsiirtoarvoiltaan hyvät tuotteet pienikokoisista malleista suuriin sekä välyksellisistä välyksettömiin.

Challengen rullaketjut, levykimppuketjut sekä kuljetinketjut sopivat erinomaisesti medikaaliteollisuudelle. Rullaketjuissa vakiokoot 5 metrin paketeissa ja isommissa rullissa kuten 50 metriä. Kuljetinketjut vakiomitoilla tai piirustustenne mukaan. Saatavilla myös ketjupyörät vakio levy- ja napapyörinä ilman akselireikää tai piirustustenne mukaan. Tuotteita saatavilla myös ruostumattomina.KESTÄVÄ RATKAISU MONIIN SOVELLUKSIIN

Lääketeollisuudessa iguksen® tuotteita käytetään muun muassa hoitotuoleissa ja pöydissä. Kuvasta näet esimerkkejä sovelluksista, joissa tuotteita on käytössä. iguksen® lineaarituote, laakerituote tai e-ketju on merkitty oranssilla värillä.
Laakeri-tuotesovellukset

Ota yhteyttä

Markku Sepponen
Markku Sepponen
Tekninen myynti

Moottorit ja laakerit

Miro Ranki
Miro Ranki
Tekninen myynti
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti