Voimansiirtotuotteet maatalouteen
Julkaistu: 2023-12-14

Laaja valikoima voimansiirtotuotteita maatalouden tarpeisiin

Valikoimassamme on kattava sarja voimansiirron tuotteita maataloussovelluksiin, kuten hihna-, ketju- ja kytkinkäyttöjä. Käytämme tuotteiden myynnissä voin tunnettuja ja laadukkaita valmistajia.

Meillä on laaja valikoimia erilaisia maataloudessa tarvittavia voimansiirtotuotteita. Valikoimaamme kuuluvat hihnakäytöt, jotka tulevat alan johtavilta toimittajilta, kuten Gates ja Bando. Lisäksi tarjoamme laadukkaat rulla-, levykimppu ja kuljetinketjut tarvikkeineen, jotka ovat saatavilla myös ruostumattomina. Akselikytkimet saatavana suurista rengaskytkimistä, aina pienimpiin alumiinikytkimiin.

Tuoteuutiset

Asiakaskohtaiset ratkaisut mahdollisia

Vakiotuotteiden lisäksi pystymme laajentamaan valikoimaamme yhteistyössä luotettavien toimittajiemme kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja. Voimme valmistaa koneistettuja erikoistuotteita asiakkaan piirustusten, suunnitelmien tai erityistoiveiden perusteella. Olemme sitoutuneet tarjoamaan korkealaatuisia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset ja vaatimukset.

Valikoimaamme kuuluvat

  • Rullaketjut, ketjupyörät ja tarvikkeet
  • Erilaiset hammas- ja kiilahihnatyypit tarvikkeineen
  • Runsas valikoima laadukkaita akselikytkimiä
  • Standardi- ja erikoistuotteet

Katso tuotteet

Hihnakäytöt

Laaja valikoima erilaisia hihnoja, hihnapyöriä ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset hammashihnat, kiilahihnat ja pyöröhihnat. Hammashihnoissa saatavilla kaikki yleisimmät mallit ja koot, kuten esimerkiksi AT-, STS-, TN-, HTD-, MXL-hihnat. Vakiomateriaalit hihnoissa ovat kumi ja polyuretaani vahvistettuna eri materiaalin vetolangoilla. Hihnakäytöt toimitetaan joko valmiina hihnoina tai rullassa, jolloin pituuden pystyy katkaisemaan halutun mittaiseksi. Sekä kumiset että polyuretaaniset hammashihnat voidaan pinnoittaa selkäpuolelta. Pinnotteista löytyy kattava valikoima vaihtoehtoja erilaisiin vaatimuksiin. Hammaspyörien valikoima menee yhteen vastaavien hihnojen kanssa. Merkittävänä osa-alueena ja osaamisena ovat myös asiakkaiden piirustusten mukaan tehdyt hammaspyörät.

Ketjukäytöt

Tuotevalikoimaamme kuuluvat teollisuus- ja maatalousrullaketjut. Teollisuuden rullaketjuja ja ketjupyöriä on saatavilla 1-3 rivisenä. Ketjupyöriä on mahdollista saada porauksilla sekä karkaistuilla hammastuksilla. Myös kiristyspyörät kuuluvat valikoimaamme. Kovemmille vetolujuuksille sopivat levykimppuketjut. Kauttamme on myös mahdollista saada kuljetinketjuja. Näistä saatavilla on sekä vakioketjuja että asiakkaan piirustusten mukaan tehtyjä ketjuja. Challenge on englantilainen yli 20 vuotta vanha perheyritys. Heidän valmistamistaan tuotteista yli puolet on kuljetinketjuja. Saatavana lisäksi rullaketjua, levykimppuketjua ja ketjupyöriä. Kaikki tuotteet löytyvät vakiomittaisina sekä piirustusten mukaan valmitettuina.

Akselikytkimet

Akselikytkimien valikoimamme skaala on erittäin laaja: hyvin pienistä akselikytkimistä erittäin isoihin ja suuren vääntövoiman omaaviin malleihin. Samaan tuotealueeseen kuuluvat myös kiinnitysholkit. Tarjontaamme kuuluvat Fennerin, Hucon ja Sungilin laajat valikoimat. Materiaaleissa vaihtoehtoina löytyvät muovi, alumiini, teräs ja ruostumaton teräs. Vääntömomenttia löytyy 0,5 Nm:stä aina 14 kNm asti. Myös markkinoilta tuttujen nimien Multi-Beamin, Oldhamin, Flex-M:n ja Vari-torkin akselikytkimet kuuluvat valikoimiimme. Fenneriltä saatavilla ovat mm. erittäin isot Fenaflex-akselikytkimet vaativiin teollisuuden käyttöihin.

ota yhteyttä

Tekniset asiantuntijamme auttavat mielellään. Ota rohkeasti yhteyttä!
Markku Sepponen
Markku Sepponen
Tekninen myynti
040 3412 453 040 3412 453
markku.sepponen@oem.fi Sähköposti

Itä- ja Pohjois-Suomi
Moottorit ja laakerit

Miro Ranki
Miro Ranki
Tekninen myynti
040 3412 418 040 3412 418
miro.ranki@oem.fi Sähköposti

Länsi-Suomi
Moottorit ja laakerit

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti