Monitorit ja tietokoneet vaativiin olosuhteisiin
Julkaistu: 2024-01-05

Monitorit ja tietokoneet vaativiinkin olosuhteisiin

Toimittajiemme tuotevalikoima kattaa koko alueen alkaen kosketusnäyttömonitoreista ja All-in-one touch--kosketusnäyttötietokoneista aina laivojen komentosiltojen ja panssariajoneuvojen Instrumentti- sekä ohjauspaneelimonitoreihin ja -tietokoneisiin.

Tuoteryhmästä löytyy TFT-standardimonitoreja kokoluokkaan 3,5” – 65”. Monissa tapauksissa vakiomonitoreihin tehdään asiakkaan toivomia muutoksia ja lisäyksiä. Yleisimpiä ovat kiinnitysten muutokset sekä erikoisliittimien ja kaapeleiden asennus monitoreihin. Lähes kaikkien monitorityyppien muuttaminen tehtaalla asiakkaan toiveiden ja vaatimusten mukaan on mahdollista. Monitorit ja tietokoneet ovat saatavilla resistiivisellä, kapasitiivisella ( PCAP ) kosketuspaneelilla.

Tuoteuutiset

Sovellusesimerkkejä:

Teollisuuskoneiden, ajoneuvojen ja junien ohjauslaitteet, tuotantolaitosten ohjauspaneelit, sairaala- ja laboratoriolaitteet, logistiikkaterminaalipäätteet, military luokiteltuihin kohteisiin. 
  • Kokoluokat 3,5” – 65”
  • Resoluutio 640 x 480 aina Full HD 1920 x 1080
  • Teknologia TFT (LED-taustavalo)
  • Kosketuspaneelit: kapasitiivinen ja resistiivinen
  • Kuvasuhde 4:3, 16:9 tai 16:10
  • Pöytämallit sekä paneeliin asennettavat (edestä- ja takaapäin)
  • Marine ja Military -hyväksynnät
  • Suojausluokka IP67
Teollisuusmonitori


Tutustu tuotteisiimme

LCD-, TFT- ja OLED-näytöt

Valikoimistamme löytyy perinteisesti LCD-näytöt, TFT-näytöt ja OLED-näytöt (nyt myös Micro OLED-näytöt). Näillä tuotteilla löytyvät ratkaisut kaikkiin näyttötarpeisiisi, riippumatta siitä tarvitsetko näytön kosketuspanellilla tai ilman. Tarjonnastamme saat sopivan koon alle 1” koosta 15” näyttömoduleihin saakka. Käy tutustumassa lisää tuotesivuilla, ja kysy lisää myyjiltämme näytöistä. <p><a class="btn btn-primary" href="https://www.dlcdisplay.com/intro/23.html" target="_blank">Tutustu valmistajan sivuilla</a></p>

Paneeli PC:t

Paneelitietokone helpottaa valintaasi kun tarvitset näytön ja tietokoneen. Se on yksinkertaisesti yhdistelmä tietokonekortista ja LCD-näytöstä, jotka on koteloitu samaan koteloon. Näyttöjen yleisimmät koot ovat 10” koosta aina 32” saakka ja tietokoneen suorituskyky voidaan valita jossain tapauksissa tarpeenne mukaan. Tietokoneen ohjaus hoituu joko kapasitiivisellä tai resistiivisellä kosketuspanelilla. Paneelitietokone voidaan toimittaa käyttövalmiina käyttöjärjestelmä asennettuna esim. Windows Embedded 8.1 Industry, soveltuu myös muille käyttöjärjestelmille, kuten Linux.

Teollisuusmonitorit

Tarjoamme teollisuusmonitorit kaikkiin käyttökohteisiin monipuolisesta valikoimastamme. Oli käyttöympäristösi sitten vaativa likaisuuden tai puhtausvaatimuksien puolesta, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Teollisuusnäyttömme valmistetaan käyttöolosuhteiden vaatimusten mukaiseksi, etuosaltaan korkea tiiveys ja teollisuuskäyttöön soveltuvat komponentit luovat hyvän kokonaisuuden. Vakiomonitorien lisäksi voidaan tehdä asiakaskohtaisia muutoksia, iskun kestävyyden ja liitäntöjen osalta. Asennustapana voi olla kiinnitys seinään VESA-standardilla, oma jalusta tai upotettuna open frame -mallisena siististi tuotteen etulevyyn odottamaan käyttäjää.
Teknisiä neuvoja
Seppo VirolainenSeppo Virolainen

Tuotepäällikkö

+358403412438 040 3412 438

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti