• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
Osta näyttösi meiltä
Julkaistu: 2022-10-06

Älä etsi enää - näyttösi löytyy meiltä

Tarvitsetko jotain näistä?

Mainos- tai informaationäytön ohikulkijoiden huomion kiinnittämiseen? Kestävän näytön ympäristöön, jossa kosteutta, pakkasta ja aurinkoa riittää? Kosketuspaneelisen näytön vuoronumerojärjestelmään? Tarkan 4K-monitorin kameran kuvan tarkkailuun?

Meiltä löydät ratkaisun!

Tuoteuutiset

Huippuluokan terävyyttä - ADTECHNO

Advantech-monitori
Adtechno on erikoistunut digitaaliseen liitäntätekniikkaan sekä huippuluokan kuvaterävyyteen. Heidän valikoimistaan löytyvät mm 4K-monitorit. Adtechnolta on lisäksi mahdollista hankkia signaalivahvistimet, jakajat, muuntimet ja kaapelit nopeaan kuvan siirtoon.

                  Näytöt ulos ja teollisuuteen - HUMMAX

Hummax-monitorit
Hummax on joustavan tuotannon omaava yritys. He suunnittelevat itse sekä valmistavat ulkokäyttöön hyväksyttyjä näyttöjä. Voit nähdä Hummaxin näytön kadun varressa ja kauppakeskuksessa esittämässä mainoksia tai teollisuusympäristössä käyttöpaneeleina.

Räätälöity kokonaisuus yhdestä paikasta - TELAC 

Vedenkestävä näyttö
Telac tunnetaan asiakaskohtaisista näyttöratkaisuista, joita se toteuttaa yli 30 vuoden asiantuntemuksella. Asiakkaat voivat osallistua suunnitteluprosessiin jo tuotekehitysvaiheessa, jolloin taataan asiakkaiden tarpeisiin soveltuva näyttö. Monitorien lisäksi Telac tarjoaa myös tietokoneet. Sopiva ratkaisu löytyy näppärästi yhdestä paikasta!

               Kosketusnäyttöjen parhaimmistoa - TSD

TSD-monitori
TSD on kosketusnäytöllisten ratkaisujen toimittaja ja on erikoistunut erityisesti kapasitiivisten (PCAP) paneelien kehittämiseen sekä valmistukseen. TSD:n valikoimasta löytyvät monitorit 10.1” aina 65”:n kokoon. Näytöt soveltuvat teollisuussovelluksiin kaikenlaisen digitaalisen sisällön esittämiseen.
Teknisiä neuvoja
Seppo VirolainenSeppo Virolainen

Tuotepäällikkö

+358403412438 040 3412 438

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti