Näyttövalmistajat
Julkaistu: 2022-12-22

OEM:n Näyttövalmistajat

OEM on yksi Euroopan johtavista näyttöteknologian kumppaneista teollisuusnäytöissä. Olemme valinneet yhteistyökumppaniksemme innovatiivisia sekä nopeasti että laadukkaasti toimivia näyttövalmistajia, joiden tuotealueet kattavat sekä pienet että keskisuuret LCD-, TFT-, OLED- ja microLED-näytöt.

Tuoteuutiset

Asiantuntevuus ja palvelu

Valmistajiemme kattava tuotevalikoima yhdistettynä omaan varastoomme ja logistiikkaan, mahdollistaa sen että, pystymme toimittamaan tehokkaasti lähes kaikki asiakkaiden näyttötarpeet. Tämä antaa meille mahdollisuuden luoda alustan nykyaikaisille ja innovatiivisille sovellusmalleille ja toteuttaa kestävästi teollisiin sovelluksiin keskittyviä tuotestrategioitamme. Palvelumme, kuten pitkäaikainen saatavuus ja elinkaarihallinta näytöissä, sekä pätevät asiantuntijamme täydentävät palveluvalikoimaa.

Joustavuus, tekninen tuki ja luottamuksellinen yhteistyö ovat ratkaisevassa roolissa toimittajiemme valinnassa ja yhteistyösopimuksia tehtäessä. Näitä arvoja olemme seuranneet aina.

Laadukkaat tuotteet

Laaja tuotealue, joka kattaa laajasti pienet- ja keskisuuret näytöt, on ollut myös tärkeä kriteeri valittaessa valmistajia näytöille. Valikoimassamme onkin nykyään kaikki yleisimmät litteät näyttötekniikat, kuten LCD, TFT, OLED ja microLED.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että valmistajiemme näytöt on tarkoitettu ammattimaiseen käyttöön sekä sisä- että ulkotiloissa. Löydämme varmasti oikean ratkaisun vaikeisiinkin sovelluksiin.

  • Kattava valikoima
  • Joustavuus
  • Tekninen tuki
  • Varastointi ja logistiikka

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Janne SaarnilehtoJanne Saarnilehto

Osastopäällikkö

+358403412431 040 3412 431

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti