Laadukkaat TFT-näytöt Tianmalta
Julkaistu: 2022-02-23

Laadukkaat TFT-näytöt

Valmistajallamme Tianmalta voimme tarjota korkealaatuisia TFT-näyttöjä. Meillä on laaja standardivalikoima, mutta voimme myös toimittaa TFT-näytön, joka on räätälöity täysin sovelluksesi tarpeiden mukaiseksi. Tässä muutamia esimerkkejä Tianman valikoimasta:

Tuoteuutiset
4,3” WQVGA IPS TFT-LCD-Moduuli

4,3” WQVGA IPS TFT-LCD-Moduuli

Tianma esittelee 4,3 tuuman WQVGA-näytön, jossa on hyvät katselukulmat joka suunnasta (IPS). Lämpötila-alueella -20 ° C - + 70 ° C ja kirkkaus 350 cd / m2, jolloin se soveltuu moniin teollisiin sovelluksiin.

FPC-liitin sijaitsee pitkällä sivulla, mikä tekee siitä ihanteellisen vaaka-asennukseen. Uusi näyttö on osa viiden vakiotuotteen perhettä, jossa on 4,3 tuuman koko ja RGB-liitäntä.

Erikoiset TFT-näyttösovellukset

Mikään ei ole mahdotonta - vapaamuotoiset näytöt

Käytämme elektroniikkaa päivittäin monissa eri tuotteissa. Näemme kasvavan kysynnän innovatiivisille ratkaisuille ihmisten ja koneiden väliseen vuorovaikutukseen. Kosketusnäytöt ovat jo laajasti yleistyneet ja hyväksytty kaikkialla. Näytöissä on kuitenkin pysytty vahvasti perinteisissä, suorakaiteen muotoisissa malleissa.

Tianma haluaakin haastaa tämän ja esittelee nyt sarjan pyöreitä näyttöjä, joissa on esimerkiksi reikiä. Uudenlaiset muodot antavat uusia mahdollisuuksia tuotesuunnittelijoille, jotka voivat suunnitella tuotteitaan monimuotoisemmiksi – vain mielikuvitus on rajana!

Näytöt teollisuussovelluksiin

Näytöt teollisuussovelluksiin

Tianma on kehittänyt kaksi erilaista näyttöä, jotka sopivat optimaalisesti teollisuuden sovelluksiin sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Näytöt ovat 10,1” ja niiden resoluutio on 1280 x 800. Molemmat näytöt on suunniteltu käyttölämpötila-alueelle -20 °C - +70 °C. IPS-teknologian ansiosta näytöt tarjoavat laajan katselukulman kaikista suunnista ilman värin muutosta. LED-ohjain on integroitu molempiin näyttöihin.

Ensimmäisellä näytöllä on korkea kirkkaus (1000 cd / m2) ja LED-valon käyttöikä on 50 000 tuntia, mikä tekee siitä optimaalisen ulkokäyttöön. Toisen näytön vakiokirkkaus on 400 cd / m2 ja LED-valon käyttöikä 30 000 tuntia, mikä sopii paremmin sisätiloihin.


Tianma

Tianma Microelectronics Co. LTD on työskennellyt näyttöjen parissa yli kolmen vuosikymmenen ajan. Tuotevalikoima perustuu kaikkiin LCD-teknologioihin. 

Tianma on myös johtava PCAP-pohjaisten kosketuspaneeliratkaisujen toimittaja. Tuotanto tapahtuu Kiinassa ja Japanissa. Tarjoamalla sekä vakiotuotteita että räätälöityjä tuotteita Tianma on saavuttanut korkean teknisen laadun pienissä ja keskikokoisissa näytöissä ja pystyy tarjoamaan pitkäaikaisen tuen asiakkailleen ympäri maailmaa. 

Tianma ja OEM ovat tehneet yhteistyötä yli 25 vuoden ajan. Yhdessä meillä on pitkä kokemus ja olemme työskennelleet monissa erilaisissa projekteissa.

TFT-näyttösovellukset

lisätiedot

Teknisiä neuvoja
Janne SaarnilehtoJanne Saarnilehto

Osastopäällikkö

+358403412431 040 3412 431

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti