3809 rotametri meiltä.
Julkaistu: 2023-03-10

3809 rotametrien aatelia

Harvemmin muistetaan mistä Brooks Instrument tuli tunnetuksi. Yhteistyö NASA:n kanssa Apollo ja Gemini-ohjelmissa loivat perustan Brooksin rotametrien tunnettavuudelle. Vaikka myöhemmin tiiviystesteissä termiset massavirtamittarit ovat syrjäyttäneet rotametrit, ovat rotametrit olleet aina yksi tekniikan peruspilareista.

Tuoteuutiset

kestää koviakin olosuhteita

Brooksin metallinen 3809 tarjoaa loistavaa tarkkuutta ja toistettavuutta olosuhteita kavahtamatta. Metallinen rakenne mahdollistaa erittäin laajan lämpötilankeston, -198°C–420°C. Samalla paineenkesto on mahdollista nostaa jopa 1379 bar:iin (vakiona 413 bar). Korkea paine ja lämpötila eivät silti ole se, mikä tekee 3809:ta, niin hyvän ja käyttökelpoisen useaan kohteeseen. Poiketen tavallisista rotametreistä virtaustieto saadaan syötettyä logiikalle joko analogisignaalilla, HART tai FoundationTM Fieldbussia käyttäen. Paikallisnäyttö tulee aina virtausmittarin mukana analogisena, jolloin voidaan käyttää SIL2-vaatimukset täyttäviä hälyjä ylä- ja tai alarajalle.

Saatavana eri varusteilla

Liitäntävaihtoehtoina on laaja valikoima laippaliitoksia sekä kierteellä olevat liitokset pienemmille virtauksille. Tarpeen mukaan rotametriin on saatavilla tarvittavat sertifikaatit: ICC, ATEX, UL sekä useita materiaalisertifikaatteja esim 3.1. Tarkkuus ja toistettavuus on aina ollut tärkeä osa Brooksin toimintaa ja riippuen virtausalueesta tarkkuus on valittavissa 1-5% FS väliltä. Materiaalina 316L on vakio, muina vaihtoehtoina Hastelloi C, Titanium grade II sekä Monel. Myös itse rotametri voi olla vuorattuna ETFE:llä.

Ominaisuuksia:

  • Laaja paineenkesto aina 1379 bar saakka
  • Laaja virtausalue aina 100 000 l/h vettä
  • Virtaavan aineen lämpötila -179 °C–420 °C
  • Laaja virtausalue niin nesteille kuin kaasuille
  • Paljon eri käyttökohteita: esim. suuret virtaukset kaasuille,
    petrokemian sovellukset ja vesihöyry
  • Mahdollista määrittää itse viskositeetin ja tiheyden perusteella, mitä mitataan

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Rami RaekangasRami Raekangas

Tuotealuepäällikkö

+358403412476 040 3412 476

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti