Pneumatiikkasylinterit
Julkaistu: 2022-12-27

Asco Aventics paineilmasylinterit

Pneumatiikkauutuuksia Asco Aventicsilta!

Asco Aventicsilta löytyy kovaan käyttöön sylinteri, johon on mahdollista vaihtaa männänvarren tiiviste irrottamalla ainoastaan sylinterin etupään. Tämä mahdollistaa sen, että vikaantumisen jälkeinen huoltoaika lyhenee ja näin laitteen käyttöikä kasvaa. Voimme lisäksi mitoittaa teille sylinterit ja tulemme säätämään sylinterit sovellukseen sopivaksi VTM-mittalaiteella. Sylintereitämme on käytössä muun muassa sahateollisuuden trimmereissä, joissa vaatimuksena on pitkä käyttöikä sekä haastava ympäristö. MSS-modulitiiviste on saatavilla PRA-, TRB- sekä ITB-sylinterisarjoihin.

Tuoteuutiset

F2-virtausmittauslaite

Energian hintojen noustessa kiinnitetään huomioita paineilman kulutukseen. Asco Aventicsilla on AF2-virtausmittaus, joka mittaa käytettävän laitteen ilmankulutuksen, lämpötilan ja vuodot.

AF2:een on mahdollista saada pilvipalvelu, jonka avulla voi seurata pitkän aikavälin kulutustrendiä ja tällä tavoin löytää laitteiston mahdolliset pullonkaulat. AF2 asennetaan laitteen tai koneen ilmansyöttöön, jolloin sieltä saadaan tarkin data.

AF2-mittauslaite
spinner symbol

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti