Aventics paineilmasylinterit
Julkaistu: 2023-08-21

Paineilmasylinterit ja ohjausratkaisut

OEM maahantuo ja varastoi Suomessa Aventics sylinterit ja pneumatiikkaratkaisut. Sylinterit 25-500 mm iskunpituuksilla saatavilla suoraan varastosta PRA- ja TRB-sarjoissa.

PRA-sarja kattaa profiilisylinterit, kun taas TRB- ja ITS-tuoteperheet sidepulttirakenteiset sylinterit. Aventics sylinterit sisältävät vakiona säädettävän pneumaattisen päätyvaimennuksen, joka mahdollistaa pehmeän maksimiliikkeen saavuttamisen.

Sylinterien nopeuden ja tarkkuuden maksimoimiseksi paineilmaputkitus tulee olla mahdollisimman lyhyt. Ohjausventtiilin asentaminen lähelle sylinteriä on suositeltavaa. Aventics CVI (Cylinder Valve Unit) tarjoaa erinomaisen valmiin ratkaisun tähän, sillä siinä ohjausventtiili on valmiiksi asennettu sylinterin kylkeen.

Tuoteuutiset

Tarjoamme sylinterit, ohjausventtiilit sekä muut pneumatiikan tarvikkeet varastostamme Suomessa. Sylintereitä pidetään hyllyssä valmiina aina 25-500 mm iskunpituuksiin asti PRA- ja TRB-sarjoissa. Myös ohjausventtiilit ja muut pneumatiikan tarvikkeet ovat varastossamme saatavilla heti toimitettavaksi.

OEM:n teknisellä osastolla on mahdollisuus koota asennusvalmiita kokoonpanoja, joihin sisältyvät ohjausventtiili, putkitus ja sylinterin kiinnikkeet. Näin jäljelle jää sylinterin asentaminen käyttökohteeseen ja venttiilin ohjauksen kytkeminen.

Sylintereitämme käytetään monipuolisesti esimerkiksi sahateollisuuden trimmereissä, joissa vaatimukset kohdistuvat pitkään käyttöikään sekä haastaviin ympäristöolosuhteisiin.


Ominaisuuksia:

  • Noudattaa ISO 15552 standardia
  • Sylinterin halkaisija Ø 32-320 mm (TRB / ITS), Ø 32..125mm (PRA)
  • Suurin iskunpituus 2850 mm
  • Säädettävä pneumaattinen päätyvaimennus vakiona

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Simo KoivunenSimo Koivunen

Tuotepäällikkö

+358400772073 0400 772 073

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti