Fluid-O-Tech vetypumput
Julkaistu: 2023-09-13

Fluid-O-Tech vetypumput

Fluid-o-Techin tiimi kehittää innovatiivisia pumppuja vastaamaan uusien vetykäyttöisten polttokennojen haasteeseen ja osoittaa kyvyn kehittää räätälöityjä ratkaisuja tälle nousevalle teollisuudenalalle.

Tuoteuutiset

Fluid-O-Techin pumput on kehitetty sekä jäähdytysnesteen kierrättämiseen järjestelmässä ja - mikä tärkeämpää - polttokennon vedyn syöttämiseen.

Polttokennopumppujen on tarjottava tarkka säätö ja laaja virtausnopeuden modulaatioalue. Tämä on erittäin tärkeää ajoneuvoissa, joihin tämä tekniikka on asennettu, koska se määrittää kennon tuottaman tehon ja näin ollen ajoneuvon nopeuden.

Valikoimaamme kuuluvat myös hammaspyöräpumput. Näissä pumpuissa on merkittäviä etuja, kuten sykkeetön virtaus, integroitu valvonta ja erittäin tarkka annostelukyky. Magneettikytkimen ansiosta pumpattava neste voidaan eristää ilman vuotoja.

Mikro hammaspyöräpumput ovat Fluid-o-Techin tarjoama polttokennopumpputyyppi.

video cannot show image

Pumput ovat polttokennoihin sopivia useista eri syistä:

Check mark  Kompakti koko

        Mikro hammaspyöräpumput ovat rakenteeltaan kompaktja ja kevyitä, joten ne soveltuvat erinomaisesti polttokennosovelluksiin, joissa tila on rajallinen.

Check mark  Hiljainen toiminta

        Ne ovat tunnettuja hiljaisesta toiminnastaan, mikä on eduksi meluherkissä sovelluksissa.

Check mark  Tehokkuus ja tarkka annostelu

       Nämä erikoispumput tuottavat tasaisen ja hallitun nestevirtauksen polttokennoon, mikä takaa optimaaliset kemialliset reaktiot kennossa.

Check mark  Kestävyys ja pitkäikäisyys

       Mikro hammaspyöräpumput on rakennettu kestäviksi ja kestäviksi, mikä on ratkaiseva tekijä polttokennosovelluksissa, jotka edellyttävät jatkuvaa ja luotettavaa toimintaa ajan myötä

Check mark  Nesteiden mukautuvuus

       Mikro hammaspyöräpumput voivat käsitellä monenlaisia nesteitä, myös polttokennoissa käytettäviä nesteitä, kuten vetyä ja paineilmaa.


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Eric MustalammiEric Mustalammi

Tuotepäällikkö

+358403412449 040 3412 391

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti