HYGHSPIN-kaksoisruuvipumput
Julkaistu: 2021-06-01

7 syytä valita HYGHSPIN

HYGHSPIN-pumppu on saksalaisen Jung Process Systemsin taidonnäyte siitä, kuinka rakennetaan hygienia- ja ATEX-luokitukset omaava pumppu.

Ruostumattomasta teräksestä ja yhdestä kappaleesta koneistettu pumpun runko tarjoaa hyvät hygieeniset edellytykset erityisesti elintarvikealan sovellutuksiin. HYGHSPIN:in erinomainen kyky imeä matala- ja korkeaviskositeettisia aineita tekee siitä hyvän valinnan erilaisten aineiden pumppaamiseen. 

 

Tuoteuutiset
  1. Tasapainotettujen roottorien ansiosta pumppujen kierroslukunopeudet voidaan kasvattaa 4000 rpm saakka ja pumput pystyvät pumppaamaan jopa 1 000 000 cPs viskoottista ainetta.

  2. Pumpun pulsaatiovapaa tuotto takaa sen, että tuote siirretään hellävaraisesti rikkomatta sen rakennetta. Pienemmät kierrosnopeudet sopivat herkemmillekin tuotteille.

  3. Pumpulla on EHEDG- ja 3A- sertifikaatit ja pumpun rakenteesta johtuen pumppu on helppo puhdistaa ja sterilisoida.

  4. Pumppua voidaan käyttää CIP-pumppuna, jolloin erillistä keskipakopumppua, ohituslinjastoa tai venttiileitä ei tarvita.

  5. Pumpun rakenteen ansiosta kaksoisruuvit eivät ole kosketuksissa toisiinsa, eikä kuluminen pääse vaikuttamaan pumpattavaan tuotteeseen. 

  6. Täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetut ja nesteen kanssa kosketuksissa olevat osat tekevät pumpusta korroosiokestävän. Yksinkertaisen lohkorakenteen ansiosta pumppu on myös helppo huoltaa. 

  7. Pumppu on ominaisuuksiinsa nähden pienikokoinen, turvallinen käyttää sekä hyvin suojattu myös ulkoisilta epäpuhtauksilta.
HYGHSPIN-kaksoisruuvipumput

Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Jonne KaarelaJonne Kaarela

Tuotepäällikkö

+358403412392 040 3412 392

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti