Jabsco ja Flojet tankkauspumput
Julkaistu: 2021-05-27

Jabsco- ja Flojet-pumput liikkuvaan kalustoon!

Jabscon ja Flojetin pumput ovat pieniä sekä tehokkaita ja sopivat liikkuvan kaluston sovelluksiin erinomaisesti. Meiltä muun muassa Jabscon tankkauspumput, joilla tankkaat nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi metsäkoneet.

Lisäksi Flojetin kalvopumput sekä Jabscon kumisiipipumput soveltuvat hyvin muun muassa harjakoneisiin, nestelannoitukseen ja moniin muihin sovelluksiin. Valikoimassamme laajasti varaosat näihin. Teknisen osastomme avulla myös räätälöidyt sovellukset mahdollisia. 

Tuoteuutiset

Katso tuotteet

Tankkauspumput

Tankkauspumppuja käytetään pääasiassa rakennuskoneiden dieselpolttoaineen täyttämiseen. Useimmiten nämä ovat 12 VDC tai 24VDC pumppuja. Tankkauspumput ovat itseimeviä, jotta niillä voidaan täyttää kanistereista, tynnyreistä ja muista siirrettävistä säiliöratkaisuista. Lamellipumppu on yleisin pumpputyyppi tankkauspumpuissa, koska niillä voidaan tuottaa iso virtausnopeus yhdistettynä hyvään imukykyyn. Muita öljyn, adbluen, glykolin jne. täyttämiseen käytettäviä pumpputyyppejä ovat hammaspyöräpumput ja kalvopumput.

Flojet-kalvopumput

Valikoimistamme löyty laaja valikoima Flojet-kalvopumppuja. Flojet-kalvopumput ovat tehokkaita ja omaavat hyvän itseimukyvyn sekä luotettavan moottorin. Kalvopumppuja on saatavilla useilla eri materiaaleilla, virtauksilla ja paineilla. Pumpattavasta materiaalista ja sovelluksesta riippuen pumput voidaan toimittaa joko painekytkimellä varustettuna tai ilman. Käyttökohteita kalvopumpuille ovat mm. maatalous, ruiskutusapplikaatiot ja muut teollisuuden sovellukset sekä pesulaitteet. Ota yhteyttä ja etsitään paras kalvopumppu sinun

Kumisiipipumput

Kumisiipipumppu on monine yhdistelmämahdollisuuksineen itseimevä pumppu ja todellinen yleispumppu. Kumisiipipumppu voi monissa tapauksissa korvata kalliit erikoispumput. Kumisiipipumppu käsittelee sekä aggressiivisia että viskoosisia nesteitä ja pumppaa kovia ja pehmeitä partikkeleita hajoamatta. Joustavassa kumisiipipumpussa on vain yksi liikkuva osa, joka on juoksupyörä, ja se on valmistettu kumimateriaalista. Kumisiipipumppua on helppo käsitellä huollon ja puhdistuksen kannalta. Pumppu on tehokas pyörimissuunnasta riippumatta ja tuottaa tasaisen virtauksen nopeudesta huolimatta. Pumppu on helppo asentaa, sillä sen rakennemitat ovat pienet ja paino on alhainen. Pumppu on saatavana pronssisena, haponkestävänä teräksenä ja ruostumattomana teräksenä sekä haponkestävästä elintarvikelaadusta 3A.
Teknisiä neuvoja
Eric MustalammiEric Mustalammi

Tuotepäällikkö

+358403412449 040 3412 391

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti