Ensiapukoulutus henkilöstölle
Julkaistu: 2023-06-06

Elintärkeä koulutus – ensiapukurssi henkilöstölle

Elämä on täynnä ennalta arvaamattomia tilanteita, niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Juuri siksi onkin äärimmäisen tärkeää, että meillä on aina paikalla ihmisiä, jotka tietävät miten toimia silloin, kun tilanne sitä vaatii. Vaikka suurin osa arkipäivän loukkaantumisista voi olla pienten haavojen puhdistamista ja sidontaa vaativia tilanteita, on silti välttämätöntä varautua myös vakavampiin hätätilanteisiin.

Oman työyhteisömme turvallisuuden takaamiseksi OEM on yhteistyössä Mehiläisen kanssa järjestänyt ensiapukoulutuksia tietyin väliajoin ryhmälle työntekijöitä eri puolilta organisaatiota. Tällä kurssilla pyritään rohkaisemaan jokaista toimimaan pelottomasti tilanteissa, joissa joku tarvitsee apua. On tärkeää, että osaamme taata myös oman terveytemme auttamistilanteessa ja vältämme aiheuttamasta tahattomia lisävammoja autettavalle. Kun jokaisella osastolla on päteviä ensiaputaitoja omaavia henkilöitä, se luo turvallisuuden tunnetta koko työyhteisöllemme.

Yleistä

Defibrillaattori nyt myös OEM:n kiinteistössä

Koulutuksen osana opittiin myös käyttämään defibrillaattoria eli sydäniskuria. Turun toimistollemme on hankittu sydäniskuri, joka on rekisteröity sydäniskurirekisteriin (defi.fi). Tämä lisävaruste mahdollistaa nopean ja tehokkaan toiminnan, jos tulee tilanne, jossa toimistollamme tai lähialueella oleva henkilö kokee äkillisen sydänoireen. Sydäniskurin käyttö lisää merkittävästi mahdollisuuksiamme auttaa hätätilanteissa.

Ensiapukoulutus ja sydäniskurin hankinta ovat tärkeitä toimenpiteitä, joilla varmistamme työyhteisömme hyvinvoinnin. Ennalta valmistautuminen ja osaaminen luovat turvallisen ympäristön, jossa jokainen meistä voi tuntea olonsa suojatuksi ja turvatuksi kaikenlaisissa tilanteissa.

Sydäniskuri

Defibrillaattori-merkki

Tämä on defibrillaattorin merkki. Se saattaa olla varustettu nuolella joka osoittaa oikeaan suuntaan. Tämän nähdessäsi tiedät mistä löydät defibrillaattorin.

Näitä jokainen voi käyttää tarvittaessa.

Sydäniskuri

Vastuullinen organisaatio

Ensiapukoulutus on yksi tapa jolla toteutamme vastuullisuustavoitteitamme. Kouluttamalla henkilökuntaamme voimme paremmin vamistua siitä että jokaisen on turvallista työskennellä OEM:llä. Tavoitteemme nro 8., jossa tavoitteena on varmistaa kestävän talouskasvun sekä työolosuhteet OEM:n ja toimittajiensa työntekijöille. Lue lisää vastuullisuustyöstämme ja tavoitteistamme tästä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti