GHM Groupista tulee Senseca
Julkaistu: 2024-01-16

GHM Groupista tulee Senseca

Viime vuosikymmenien ajan GHM Group on tuottanut huipputeknisiä mittausalalla toimivia tuotteita Honsberg-, Val.Co-, Greisinger-, Martens- ja DeltaOHM-brändiensä kautta. Nämä viisi brändiä yhdistetään nyt luoden uuden brändin nimeltä Senseca. Tämä ei ole pelkästään brändityötä, vaan tavoitteena on koota eri yritysten tietotaito yhteen ja luoda ketterä yritys, joka voi kehittää tuotteita sekä reagoida nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja markkinatrendeihin.

Sensecan tuotevalikoima

Senseca tarjoaa mittausalantutkimustuotteita pinnanvalvontaan, virtauksenvalvontaan, lämpötilanseurantaan ja nesteanalyysiin. Yleisiä sovelluksia löytyy muun muassa uusiutuvasta energiasta, älykkäistä tehtaista, maataloudesta, terveydenhuollosta ja lääketieteestä sekä vesien käsittelystä.

Tuoteuutiset

MITEN FUUSIO VAIKUTTAA TUOTEVALIKOIMAAN?

Eri brändien fuusio ei vaikuta nykyiseen tuotevalikoimaan. Tuotteet, jotka aikaisemmin olivat Honsbergin, Val.Co:n, Greisingerin, Martensin tai DeltaOHM:n merkkiä, tulevat jatkossa olemaan saatavilla Senseca-brändin alla.

MITÄ TAPAHTUU GHM GROUPILLE JA HEIDÄN BRÄNDEILLEEN?

GHM Group ja sen viisi brändiä, Val.co, Honsberg, Martens, Greisinger ja DeltaOHM, sulautuvat Senseca-brändin alle ja poistuvat kaikista kommunikaatiokanavista 1. tammikuuta 2024 alkaen. Jatkossa siis löydät kaikki Senseca-merkin alta.


Sensecan hyödyt

Sensecalla on selkeä filosofia: asettaa asiakas päätöksenteon keskiöön ja auttaa heitä kasvamaan sovellusvetoisen strategian avulla. Heidän "Yhdet kasvot asiakkaalle" -lähestymistapansa keskittyy yksinkertaistamiseen, mikä johtaa helpompaan pääsyyn koko tuotevalikoimaan, parannettuun asiakaskokemukseen ja yksinkertaistettuihin prosesseihin. Uusi ketterä organisaatio myös nopeuttaa innovaatioita, mikä johtaa lyhyempiin kehityssykleihin ja nopeampaan tuotteiden saatavuuteen.

Suora yhteys Sensecaan

Kuten aikaisemminkin, tuotepäällikkömme ylläpitävät edelleen suoraa yhteyttä Sensecan tuotespesialistien kanssa. Kaikki sen varmistamiseksi, että voimme tarjota teille varmuudella parasta tukea ja palvelua.


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Rami RaekangasRami Raekangas

Tuotealuepäällikkö

+358403412476 040 3412 476

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti