• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
OEM ilmastotekoja
Julkaistu: 2023-07-18

Kestävää sähköntuotantoa

OEM on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Etsimme aktiivisesti tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme ja uskomme, että investoinnit uusiutuvaan energiaan ovat avain ympäristövaikutustemme vähentämiseen.

Yksi konkreettinen tapa toteuttaa vastuullisuustavoitteitamme on käyttää tiloissamme energiaa, joka on 100% uusiutuvista läheistä. Me olemme Suomen toimipisteillämme käyttäneet uusiutuvaa energiaa jo vuosikymmenen ajan. Konsernissamme on kuitenkin maita, joissa tämä askel on vielä ottamatta.

Päätimmekin siksi ottaa askeleen pidemmälle ja tutkimme nyt mahdollisuutta hankkia aurinkopaneeleita kiinteistöihimme.  

Yleistä

video cannot show image

video cannot show image

Katot hyötykäyttöön!

Meillä on kaksi isoa kiinteistöä Turussa, joiden tasakatoilla on loistava paikka aurinkopaneeleille. Aiommekin hyödyntää tämän tilan ja asentaa katoille mittavan aurinkovoimalan, jonka koko tulee olemaan 290–310 kWp. Paneeleita tulisi olemaan noin 700–750 kappaletta per kiinteistö. Aurinkovoimala tulee tuottamaan riittävästi uusiutuvaa energiaa koko kiinteistömme tarpeisiin. Fossiilisten polttoaineiden käyttöä sähköntuotannossa on tärkeää vähentää ja haluamme omalla toiminnallamme tukea tätä sekä toimia esimerkkinä ja kannustimena muille.
 
OEM kiinteistö ilmakuva
OEM Turun kiinteistö ilmakuva

OEM on sitoutunut tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita

Yhtenä tavoitteistamme on numero 13, joka kohdistuu ilmastotekoihin ja päästöjen vähentämiseen. Ilmastonmuutos on yksi suurimmista maailmanlaajuisista haasteista. YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden avulla pyritään hillitsemään ilmaston lämpenemistä ja luomaan kestävämpi tulevaisuus. Haluamme omalla toiminnallamme tukea näitä tavoitteita ja tähtäämme vähentämään yrityksen toiminnan aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä sekä edistämään kestäviä energiaratkaisuja. OEM:n ilmastotekoihin kuuluu muun muassa investointi uusiutuvaan energiaan, jonka avulla ympäristövaikutuksia voidaan vähentää.

 

YK ilmastotavoitteet
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti