OEM ilmastotekoja
Julkaistu: 2023-07-18

Kestävää sähköntuotantoa

OEM on sitoutunut vastuulliseen toimintaan ja kestävän kehityksen tavoitteisiin. Etsimme aktiivisesti tapoja vähentää ympäristövaikutuksiamme ja uskomme, että investoinnit uusiutuvaan energiaan ovat avain ympäristövaikutustemme vähentämiseen.

Yksi konkreettinen tapa toteuttaa vastuullisuustavoitteitamme on käyttää tiloissamme energiaa, joka on 100% uusiutuvista läheistä. Olemme Suomen toimipisteillämme käyttäneet uusiutuvaa energiaa jo vuosikymmenen ajan. Konsernissamme on kuitenkin maita, joissa tämä askel on vielä ottamatta.

Päätimmekin siksi ottaa askeleen pidemmälle ja asennamme mittavan määrän aurinkopaneeleita Turun kiinteistöihimme.

Yleistä

video cannot show image

video cannot show image

Katot hyötykäyttöön!

Turussa meillä on kaksi suurta kiinteistöä, joiden tasakatoilla on loistava paikka aurinkopaneeleille. Ensimmäiseen kiinteistöön asennetaan 443 kappaletta paneeleita, joiden ominaisteho on 480 W ja laskennallinen kokonaisteho on 212,6 kWp. Toiseen kiinteistöön paneeleita tulee olemaan 650 kpl samalla ominaisteholla, ja laskennallinen kokonaisteho on 312,0 kWp. Aurinkovoimalamme tulee tuottamaan riittävästi uusiutuvaa energiaa kattamaan koko kiinteistömme tarpeet. Koska fossiilisten polttoaineiden käyttöä sähköntuotannossa on tärkeää vähentää, haluamme omalla toiminnallamme tukea tätä sekä toimia esimerkkinä ja kannustimena muille.

OEM kiinteistö ilmakuva
OEM Turun kiinteistö ilmakuva

OEM on sitoutunut tukemaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita

Yhtenä tavoitteistamme on numero 13, joka kohdistuu ilmastotekoihin ja päästöjen vähentämiseen. Ilmastonmuutos on yksi suurimmista maailmanlaajuisista haasteista. YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden avulla pyritään hillitsemään ilmaston lämpenemistä ja luomaan kestävämpi tulevaisuus. Haluamme omalla toiminnallamme tukea näitä tavoitteita ja tähtäämme vähentämään yrityksen toiminnan aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä sekä edistämään kestäviä energiaratkaisuja. OEM:n ilmastotekoihin kuuluu muun muassa investointi uusiutuvaan energiaan, jonka avulla ympäristövaikutuksia voidaan vähentää.

 

YK ilmastotavoitteet
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti