• Kokemus Yli 40 vuoden kokemus!
  • Tuotteita Yli 25 000 tuotetta varastossa
  • Ennen klo 15 Tilaa verkkokaupasta ennen klo 15.00 - lähetys samana päivänä
  • Lue lisää Lue lisää meistä
OEM Internationalin ja Henkelin yhteistyö
Julkaistu: 2023-05-30

OEM:n & Henkelin yhteistyö

OEM International on Henkelin Golden Partner pohjoismaissa. OEM on siis enemmän kuin vain Henkelin elektroniikkamateriaalien jälleenmyyjä sekä maahantuoja. OEM haluaa löytää asiakkailleen aina parhaan mahdollisen ratkaisun eikä toimia vain verkkokauppana eri materiaaleille.

 


Yleistä

Ensin toteutamme alkuselvitykset yhdessä asiakkaan kanssa, jotta löydämme parhaimman mahdollisen ratkaisun. Tämän jälkeen etenemme keskusteltujen asioiden pohjalta eteenpäin Henkelin asiantuntijoiden kanssa eri materiaaliratkaisujen osalta. Jos avoimia kysymyksiä jää rajoittamaan materiaalivalintaa, voimme myös järjestää tapaamisen Henkelin asiantuntijoiden kanssa, joiden kanssa pääsette keskustelemaan suoraan videopalaverissa.

OEM uskoo asiakaslähtöiseen ja vastuulliseen toimintaan, ja haluamme tutustua prosessiinne mahdollisimman laajasti, jotta myös ymmärrämme paremmin toimintaanne. Luotettavan kumppanin kanssa toiminta yksinkertaistuu ja tulevaisuutta on helpompi rakentaa eteenpäin.

Henkelin elektroniikkamateriaalien tuoteportfolio sisältää lähes 100 000 eri nimikettä, joista vain murto-osa on näkyvissä verkkosivuillamme. Materiaalivalikoima on niin laaja, että mikä ikinä tarpeenne olikaan elektroniikkaan liittyen, siihen löytyy erittäin hyvällä mahdollisuudella ratkaisu.


OEM ja Henkelin väki Düsseldorfissa
Henkel Channel Partners Event 2022, Düsseldorf.

Henkelillä on laaja kattaus eri tuotealueita, joissa voimme olla avuksi

Henkelin materiaalit ovat hyvin pitkälti elinikärajoitteisia, tyypillisesti 90 päivästä 635 päivään, mikä rajoittaa myös meidän varastointimahdollisuuksiamme. Tämän takia varastoimme pitkälti vain asiakaskohtaisesti vanhenevia materiaaleja Turun varastollamme. Materiaalin hyväksynnän jälkeen voimme keskustella myös teidän kanssanne varastointimahdollisuuksista toimitusajan minimoimiseksi.

Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä ja lähdetään yhdessä tutkimaan teille parasta ratkaisua tarpeeseenne!

{ABA89556-BE71-42D7-AD42-E35C06921237}

Gap Pads

Insulated Metal Substrate (IMS)

Gasketing

Non-Conductive Pastes


Katso tuotteet

Teknisiä neuvoja
Rami NurmiRami Nurmi

Tuotepäällikkö

+358403412327 040 3412 327

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti