OEM mukana tukemassa Raide Ry:tä
Julkaistu: 2023-03-14

OEM Finland Oy on mukana tukemassa nuoria Raide Ry:n kautta

OEM haluaa olla mukana rakentamassa parempaa huomista ja siihen erityisesti kuuluvat nuoret ja heidän hyvinvointinsa. Siksi Lähdimme mukaan tukemaan Raide Ry:n työtä, joka keskittyy ehkäisevään päihdetyöhön.

Yleistä

Päihdeparkki on Raide Ry:n toteuttama ilmainen tapahtuma kouluissa, jossa kohderyhmänä ovat erityisesti 5–9-luokkalaiset. Tavoitteena on edistää nuorten hyvinvointia kohtaamalla nuoret heitä kiinnostavalla tavalla. Raide Ry haluaa vahvistaa nuorten omaa ajattelua ja vastuuta omista valinnoista oman hyvinvoinnin edistämiseksi. 

Lahjoituksen myötä saimme Raide ry:ltä nimikirjoituksella varustetun Pertti Jarlan uuden Fingerpori-kirjan. Arvoimme kirjan henkilökunnan kesken ja ilmoitimme asiasta onnelliselle voittajalle!

OEM on sitoutunut kehittämään toimintaansa vastuullisempaan suuntaan ja siksi olemmekin vuonna 2021 aloittaneet oman vastuullisuustyömme. Työn kehyksenä toimii YK:n kestävän kehityksen ohjelma (Agenda 2030) ja sen 17 tavoitetta. Niistä OEM on nostanut ensisijaisiksi neljä kohtaa, jotka olemme tunnistaneet toiminnallemme ja sidosryhmillemme tärkeimmiksi. Tutustu niihin lisää tästä.

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti