Sitek ja OEM Finland
Julkaistu: 2020-01-20

Sitek-Palvelu Oy:n liiketoiminta siirretään osaksi OEM Finland Oy:tä

Vuoden 2020 aikana Sitek-Palvelu Oy:n pitkäaikainen prosessi- ja teollisuusautomaation osaaminen tuotteineen yhdistetään OEM Automatic -liiketoimintayksikköön. Yhdistämällä kahden vahvan tekijän osaamisen ja henkilöstön luomme uuden OEM Sitek -liiketoiminta-alueen, joka keskittyy palvelemaan asiakkaita pneumatiikan, paineen, virtauksen, pumppujen sekä sähkö- ja automaatioratkaisujen erikoisosaajana.

Sitek-Palvelu Oy on vuonna 1988 perustettu pneumatiikan sekä sähkö- ja automaatioratkaisujen erikoisosaaja, jonka tuotevalikoiman ytimessä ovat Sitekin omat pneumatiikkatuotteet. Yli 20 vuoden vankka kokemus ja osaaminen liittyvät osaksi OEM Finlandia vuoden 2020 aikana.

Uusi OEM Sitek -liiketoiminta-alue työllistää 20 alan ammattilaista Turussa, Jyväskylässä, Tampereella ja Oulussa. Tavoitteena on parantaa asiakkaidemme prosessien suorituskykyä, kustannustehokkuutta ja vakautta sekä tarjota entistä laajempi valikoima alan huipputuotteita myös kone- ja laitevalmistajille.

Haemme uudelle liiketoiminta-alueelle teknistä myyjää ja aluemyyntipäällikköä kasvattamaan myyntiämme laadukkaiden Siemens-tuotteiden parissa.

Lisätietoja:

Business Unit Director Marko Salovaara, puh. 040 3412 442 ja Business Area Manager Petteri Jauhola, puh. 050 323 1755

Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti