Tilausten optimointi
Julkaistu: 2023-11-15

Optimoidut tilaukset hiilijalanjäljen pienentämiseksi

OEM on tärkeä linkki suurten kansainvälisten valmistajien ja asiakkaiden välillä. Maahantuomalla tuotteita ympäri maailmaan Suomen markkinoille, meillä on mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten ja millaisissa erissä tuotteita kuljetetaan.

Tilausten optimointi

Olemme tarkastelleet omia tehdastilauskäytänteitä ja huomanneet, että parantamisen varaa löytyy. Olemme joiltakin valmistajilta tilanneet tuotteita useita kertoja viikossa, mikä on aiheuttanut sen, että tilaukset saapuvat meille useissa erissä. Tämän havaittuamme olemme keskittäneet toimituksia yhteen viikoittaiseen yhteiskuormaan. Tämä ei vaikuta suuresti tilausajan pituuteen, mutta luo suuren ympäristövaikutuksen.

Olemme myös tehneet muutoksia verkkokaupassamme. Kun tilaukset lähtevät meiltä asiakkaalle, oletuksena on valittu, että tuotteet toimitetaan aina yhdellä toimituksella. Tämä siis tarkoittaa sitä, että jos jokin tilauksessa olevan tuotteen toimituksessa menee muita pitempään, tilaus odottaa kyseistä tuotetta, minkä jälkeen tilaus lähetetään. Säästämme sekä pakkausmateriaalia että ylimääräisestä kuljetuksesta aiheutuvat päästöt.

 

Yleistä
Kuljetus OEM

Tavaran varastointi

Toinen tapa, jolla voimme optimoida toimituksia asiakkaidemme puolesta, on tehdä yksi suuri tilaus valmistajalle ja varastoida tuotteita varastossamme asiakkaamme puolesta. Tämä palvelee erityisesti niitä asiakkaita, joilla on jatkuva tarve tietyille tuotteille, mutta niiden varastoiminen heidän tiloissaan ei ole mahdollista. Tilauksen jälkeen toimitamme tuotteita varastostamme säännöllisesti asiakkaalle sopivissa erissä. 

Varastomme 10 000 neliömetrin alueelle saamme varastoitua paljon tuotteita ja varastoartikkeleita meillä onkin huimat 27 000 kappaletta!
Varaston pinta-ala
OEM Turun kiinteistön ilmakuva aurinkopaneeleista

Logistiikkakeskus Turussa

Logistiikkakeskuksemme Turussa on toimitustemme keskipiste. Sen kautta kulkevat miltei kaikki tilaamamme ja toimittamamme tuotteet. Kehittämällä rahteja, yhdistämällä tilauksia, uudelleenkäyttämällä pakkausmateriaaleja sekä kierrättämällä jätteet oikeaoppisesti pystymme vaikuttamaan hiilijalanjälkeemme kaikkein eniten. Kehitämme toimintaamme ja etsimme jatkuvasti uusia toimivia ratkaisuja. 

OEM on sitoutunut kehittämään toimintaansa vastuullisemmaksi. Pienetkin muutokset, voivat aiheuttaa suuren vaikutuksen! Voit tutusta tavoitteisiimme lisää vastuullisuusosiossamme

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti