Minna santanen
Julkaistu: 2021-03-01

Minna Santanen: 25 vuotta OEM:ssa

"OEM-henki syntyy siitä, että ihmiset ovat tyytyväisiä ja heistä huokuu se myös ulospäin."

 1. Kerrotko kuka olet, mitä teet ja kuinka kauan olet ollut OEM:llä? 
  Olen Santasen Minna ja olen ollut OEM:llä kohta 25 vuotta. Toimin toimitusvalvonnan assistenttina Keskus-, Ajoneuvo-, Moottori- ja Laakeriosastoilla. Hoidan myös matka- ja hotellivarauksia, tilaisuuksien ja tapaamisten järjestämisiä, messuja ja asiakaslahjoja. Kaikennäköistä mitä milloinkin tarvitaan.

 2. Millaisten vaiheiden kautta olet päätynyt nykyiseen toimenkuvaasi? 
  Aikuisopintojen jälkeen tulin OEM:lle harjoitteluun. Harjoittelun jälkeen avautui äitiyslomasijaisuus. Olen sen jälkeen ollut kaikennäköisissä hommissa eri osastoilla. On oikeastaan helpompi luetella millä osastoilla en ole ollut! Nyt olen ollut pitkään Keskusosastolla, missä viihdyn todella hyvin.

 3. Mikä muisto, tapahtuma tai asia on jäänyt erityisesti mieleen? 
  Se on varmaan OEM-konsernin 30-vuotisjuhlat. Silloin olimme koko konserni kolme päivää Tranåsissa ja oli hienoa tavata ne ihmiset kasvokkain, joiden kanssa oli tehnyt vuosia töitä. Myös vuosien aikana tapahtuneet yrityskaupat ovat tuoneet aina oman mausteensa työarkeen.

 4. Mikä on saanut sinut viihtymään talossa näin pitkään? 
  Täällä on todella hyviä työkavereita ja mukava työ. Täytyy sanoa, että pitkillä lomilla Keskusosaston poikia tulee ihan ikävä! OEM on ollut myös hyvä työnantaja. Hyvät edut ja joustavuus, ei sitä muuten olisi täällä niin kauan viihtynyt. Lisäksi voi sanoa, että olen ylpeä laadukkaista tuotteista joita myymme.

 5. Meillä puhutaan paljon OEM-hengestä. Mistä se on muodostunut kaikkien vuosien aikana? 
  Se varmaan tulee siitä, että tänne on hakeutuneet ja myös jääneet saman tyyppiset ihmiset. Myös rento johtajuus vaikuttaa paljon. Ei ole sellaista piiskaa ja porkkanaa mentaliteettia.
  OEM-henki syntyy siitä, että ihmiset ovat tyytyväisiä ja heistä huokuu se myös ulospäin.

 6. Paljon on muuttunut, mutta mikä on edelleen samalla tavalla? 
  Työskentelytavat on muuttuneet paljon. Alkuun meni paljon aikaa mapittamiseen ja mikään ei ollut sähköisenä. Muistan kun saimme sähköpostit ja lähetin viikkomuistion ensimmäistä kertaa sähköisenä, se oli todella hienoa! Se mikä ei ole muuttunut on yhteys asiakkaisiin face-to-face -kontaktissa.

 7. Tiivistä OEM yhteen sanaan/lauseeseen. 
  Eteenpäin menevä.

Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti