Timo Lempiäinen
Julkaistu: 2021-03-01

Timo Lempiäinen: 21 vuotta OEM:ssa

"Jokaisen työntekijän panosta tarvitaan hyvän hengen luomiseen ja meille on valikoitunut hyviä tyyppejä pitämään sitä yllä."

 1. Kerrotko kuka olet, mitä teet ja kuinka kauan olet ollut OEM:llä? 
  Timo Lempiäinen, olen ollut OEM:llä 21 vuotta. Vastuullani on kaikki OEM:n painotuotteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä kaikki messutapahtumiin liittyvät järjestelyt.

 2. Millaisten vaiheiden kautta olet päätynyt nykyiseen toimenkuvaasi? 
  Taustani on kirjapainoalalta, jossa tuli koettua tekniikka ennen ja jälkeen tietokoneiden aikakautta. Ennen tekstit tehtiin latomakoneilla, kunnes alkoi Maccien aikakausi, joka muutti koko graafisen alan ja oman ammatin. Siitä onkin kiittäminen, että päädyin OEM:lle oli taitto-ohjelmien osaaminen Macilla, jonka opin kirjapainossa. OEM:n toimitusjohtaja Patrick tarjosi useaan otteeseen työtä OEM:stä tosin PC:llä, joka saikin minut epäröimään jättää tuttua Mac-työtä kirjapainossa. Patrick sai kuitenkin vakuutettua minut liitymään OEM:ään. Onneksi tämä kortti tuli katsottua ja olin OEM:n markkinoinnin ensimmäinen työntekijä ja aloitin työt tekemällä tuoteluetteloita ja esitteitä.

 3. Mikä muisto, tapahtuma tai asia on jäänyt erityisesti mieleen? 
  Meillä on ollut niin monta hienoa juttua ja juhlaa, jotka kaikki on olleet tosi mukavia. Yksi on jäänyt kuitenkin erityisesti mieleen oli konsernin 30 vuotisjuhlat Tranåsissa, jossa oli kaikki OEM maat yhdessä. 

 4. Mikä on saanut sinut viihtymään talossa näin pitkään? 
  Kyllä se on hyvä työilmapiiri, mikä ollut minulle se tärkein tekijä sekä kiinnostavat työtehtävät.

 5. Meillä puhutaan paljon OEM-hengestä. Mistä se on muodostunut kaikkien vuosien aikana? 
  Kivat työkaverit, olit sitten vanha tai nuori, joiden kanssa saa tehdä töitä, luovat yhdessä sen tunnelman joka meillä on. Hyvästä hengestä kertoo hyvin sekin, että osa henkilökunnasta käy säännöllisesti pelaamassa yhdessä harrastejääkiekkoa tai sulkapalloa. Jokaisen työntekijän panosta tarvitaan hyvän hengen luomiseen ja meille on valikoitunut hyviä tyyppejä pitämään sitä yllä.

 6. Paljon on muuttunut, mutta mikä on edelleen samalla tavalla? 
  Työvälineet ja ohjelmat ovat muuttuneet todella paljon. Myös markkinoinnin näkökulmasta asiat ovat muuttuneet paljonkin, mutta vuorovaikutus ihmisten kanssa ei ole muuttunut mihinkään.

 7. Tiivistä OEM yhteen sanaan/lauseeseen. 
  Hyvä työpaikka. 
 

Yleistä
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti