Ultrakompakti konepalvelusolu
Julkaistu: 2023-09-19

Ultrakompakti konepalvelusolu

Teimme yhteistyössä Avertas Robotics kanssa siirrettävän ultrakompaktin konepalvelusolun, jossa sorvin ja robotin työsyklissä kappaleet tunnistetaan konenäöllä, poimitaan automaattisesti ja syötetään sorviin. Valmiit kappaleet haetaan sorvista ja laitetaan valmiiden kappaleiden laatikkoon.

Olemme tehneet yhteistyössä Avertas Robotics kanssa siirrettävän ultrakompaktin konepalvelusolun, jonka ytimenä toimii Fanuc CRX-10iA/L:n yhteistyörobotti ja Photoneon Bin Picking Studio-poimintaohjelmisto 3D-kameralla, kiinnitettyinä kevyeen siirrettävään alustaan. Messudemossa palvellaan sorvia ja robotin työsyklissä kappaleet tunnistetaan konenäöllä, poimitaan automaattisesti ja syötetään sorviin. Valmiit kappaleet haetaan sorvista ja laitetaan valmiiden kappaleiden laatikkoon.

Tuki

avertas robotics

Mikä Avertas Robotics?

Avertas Robotics Oy on vuonna 2010 perustettu teollisuusrobottien järjestelmätoimittaja ja robottiintegraatioihin erikoistunut asiantuntijayritys.

Edustamme KUKA- ja FANUC-teollisuusrobotteja, sekä K.Hartwallin A-Mate-mobiilirobotteja Suomessa ja Ruotsissa. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen ratkaisun, sekä parasta laatua niin tuotteen, asennuksen kuin koulutuksenkin puolesta. Oman suunnittelun ja valmistuksen ansiosta pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja jokaiseen tarpeeseen. Suurin osa asiakkaistamme valitsevat laajimman mahdollisen eli avaimet käteen projektikokonaisuuden. Vuorovaikutuksellinen yhteistyö asiakkaan kanssa varmistaa sen, että kehitämme juuri heille sopivan ratkaisun. Asiakkaitamme ovat autoteollisuuden-, metalli- ja muoviteollisuuden-, elintarviketeollisuuden- sekä puuteollisuuden valmistajat sekä monet muut yritykset.

Tutustu Avertas Roboticsin kotisivuihin!


Katso tuotteet


ota yhteyttä

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja!
Atte Vestu
Atte Vestu
Tekninen myynti
040 3412 429 040 3412 429
atte.vestu@oem.fi Sähköposti

Konenäkö

Teknisiä neuvoja
Atte VestuAtte Vestu

Tekninen myynti

+358403412429 040 3412 429

Sähköposti Sähköposti

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja etsii ratkaisut ongelmiin. Heille voit jättää myös tilauksesi.

phone 0207 499 499

Sähköposti Sähköposti

comments Chatti